kostråd

Häng med start 28 april! 21 dagar ren och läkande mat

Jag och deltagarna av onlineprogrammet brukar komma fram till är att långsiktig hälsa bara kan byggas med njutning, inspiration och matlust. Alltså – vi kan inte lida oss fram längs vägen mot målet av förväntat välmående och tro att det ska fungera på ett hållbart sätt.

Maten vi väljer att laga om och om igen behöver vara god, stimulerande, vacker, belönande och inspirerande. Därför är fokus på recepten och matlagningen så viktig när vi vill förändra kostvanor.

För att skapa förändring krävs också villighet att prova något nytt och att våga känna efter vilka behov man egentligen har. Att våga upptäcka ny njutning och hur välmående egentligen känns. Det handlar ofta om mod att våga välja sig själv.

Dags att bereda plats för välmående, matlust och njutning?

Häng på nästa start av onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” som startar nu på söndag den 28 april.

Kosten som vi äter under perioden är (förutom god och mättande) hormonreglerande, blodsockerbalanserande, basbildande, inflammationsdämpande och främjar bra tarmflora.

Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. Programmet ger dig också chansen att på ett enkelt sätt ta reda på hur mycket bättre du mår utan gluten, vete, mjölkprotein och vitt socker. Du behöver inte välja hur du ska äta innan du bokar. Läs mer…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: