kostråd

Ditt eget hälso-retreat i sommar med ren och läkande mat – start 7 juli

”Fantastiskt goda recept! Underbart att komma ifrån kaloritänk och istället fokusera på näringsinnehåll och kroppens välmående genom uppmuntran till daglig reflektion. ”

Jag tror det blir första gången vi kör en semesteromgång – precis mitt i sommaren. Många har frågat efter en omgång under sommaren genom åren – de som känner att de inte har fokus eller tid under höst och vår utan vill har möjlighet under semestern. Nu kör vi sommaromgången 2019, start 7 juli!

Det här blir ditt eget hälso-retreat som du själv skapar med programmet som stöd. Njut av god, grönsaksbaserad mat och upplev hur bra du faktiskt kan må. Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. Programmet ger dig också chansen att på ett enkelt sätt ta reda på hur mycket bättre du mår utan gluten, vete, mjölkprotein och vitt socker.

Du behöver inte välja hur du ska äta innan du bokar! Du får allt material skickat till dig efter att du har genomfört köpet och kan ta ställning när du läst allt.

Tusentals personer deltagit i onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” och intresset fortsätter att växa! Maten som vi äter under perioden är (förutom god och mättande!)…

  • hormonreglerande
  • blodsockerbalanserande
  • basbildande
  • inflammationsdämpande
  • främjar bra tarmflora

Läs hur programmet går till steg för steg.

Tycker de här 21 dagarna varit otroligt bra och lärorika! Min mage är inte uppblåst längre, jag mår bättre på den här kosten och har fått mer energi. Materialet med recept mm och alla dagliga mail har varit fantastiska! Det har överträffat mina förväntningar. Tack!”

Har du frågor? Kontakta oss…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: