Hälsofilosofi kostråd

”Nilla har lärt mig att lyssna på min kropp, strunta i alla dieter…”

Var är det som får det att plötsligt klicka? Hur har det gått till när vi plötsligt har förändrat relationen till mat – så att vi börjar äta på ett sätt som faktiskt är sunt på ett hållbart sätt? För att vi vill!

Intressant eller hur? Om jag ställer mig de frågorna som kostrådgivare och coach så vet jag att svaren är individuella men att det ändå finns en process som är sig lik för alla.

För det första är det bra om vi börjar äta på ett sätt som normaliserar relationen till hälsosam mat så mycket som möjligt. Det är viktigt att få en upplevelse av hur bra kost ”känns” i kroppen. Och jag menar då absolut inte hur en kraftig viktnedgång kanske motiverar! Genom att börja äta på ett visst sätt med intentionen att vi startar en dialog med kroppen – snarare än inleder ett krig mot den – så infinner sig steg för steg mer och mer tillit.

All förändring är ögonblicklig

All förändring är ögonblicklig.. jo, det stämmer faktiskt om man tänker efter. Innan förändringen sker kanske vi ser den framför oss, vi kanske trånar eller jobbar mentalt på att förbereda oss på förändringen under lång tid. Men när det verkligen är dags för förändringen så sker den i ett ögonblick.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Nilla har lärt mig att lyssna på min kropp, strunta i alla dieter! Massor av recept med god härlig mat. Inget krångel. Alla borde göra detta för att minska hetsen kring mat plus att jag är övertygad att vi skulle bli ett friskare folk!”

21 dagar ren och läkande mat – vill du känna skillnaden själv?

Nu kör vi igen, nästa start av onlineprogrammet är 25 augusti!

Varför just det här programmet passar dig? Det som skiljer det här programmet från många andra är det holistiska perspektivet. Min närvaro i facebookgruppen varje dag och sammanhållningen – energin som gruppen ger! Många upplever att man får så mycket mer än ett kostprogram. Det har att göra med mängden material, hur materialet är vinklat och fokus på matglädje och inspiration.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Förtroendemärke
%d bloggare gillar detta: