Dessert Hälsofilosofi kostråd

Vågar du ta hand om dig själv? (recept raw valnötsbrownie)

När vi ställer in fokus på vårt högsta bästa och börjar utföra handlingar och val efter det siktet skapar vi äkta långsiktig förändring. Det gäller att inte kompromissa med det vi innerst inne vet är just det högsta bästa.

Det duger alltså inte med satsningar på det som är det näst bästa eller det mål som bara tar oss halvvägs mot det vi vill. Min tro och erfarenhet säger mig att vi misslyckas då – när vi inte är helt och hållet ärliga mot oss själva med det vi vet att vi förtjänar. Vi förtjänar alla att må bra.

Vårt högsta bästa når vi alltid på en helt ärlig väg…

Vårt högsta bästa når vi alltid på en helt ärlig väg, utan genvägar och snabba tillfälliga lösningar. Ibland måste vi lära oss från grunden hur vi bäst tar hand om oss själva och ibland krävs det mod att göra det. Att våga ta hand om sig själv och att satsa på sig själv från grunden.

Ja, visst krävs det mod! Massor av mod. Men som det sägs – mod är inte avsaknad av rädsla utan att göra det man föresatt sig ändå – och välja att möta rädslan.

Vad är de flesta rädda för när de sätter igång en kostomställning? Min erfarenhet är att de flesta är rädda för att bli utan sin vardags-tröst, att det ska vara jobbigt fysiskt men också att det handlar om sociala rädslor – att behöva möta motstånd och dömande hos andra. Man kanske även förknippar en hel del risk med att faktiskt lyckas med att må bättre. Finns det andrahandsvinster med att må dåligt? D.vs. vad vinner vi på att må dålig?

Över 5 år med ren och läkande mat…

Jag har jobbat med onlineprogrammet sedan 2014 – det är över 5 år! Programmet har inspirerat en bok och en del vidareutveckling av själva innehållet men grunden är den samma. Varför? För att det verkligen fungerar tror jag. Den här kommentaren fick jag för en tid sedan: ”Tack Nilla för ett fantastiskt bra upplägg! Jag har följt många upplägg, men det här det enda som har fått mig att lyckas med helheten. Jag kommer helt klart fortsätta med denna läkande kost i fortsättningen för att det har gett mig många hälsovinster som underlättar i min vardag! Tack!”

För mig går det inte att fatta nästan. Varje år fylls grupperna och intresset verkar växa. Jag har börjat fundera på att formulera om online-verksamheten lite men ännu kör vi två omgångar till – den som kommer nu i november (start sön) och i januari nästa år.

Sista omgången för i år är alltså nu den 3 november.

Här kommer ett recept som man kan välja ska ingå under kostomställningen 21 dagar ren och läkande mat. Himmelsk valnötsbrownie!

Frågor: kontakta mig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: