kostråd Lunch och middag Vegan/Växtbaserat

Vegansk/växtbaserad veckomeny (glutenfritt)

Längre ned hittar du bilder och länkar till 4 växtbaserade /vegan middags/lunch recept som alla är vegan, glutenfria och utan vitt socker. Mat lagad av hälsosamma ingredienser med bra innehåll näringsmässigt: protein, långsamma kolhydrater och nyttigt fett.

Att välja växtbaserat/vegan kan kännas svårt i början. De flesta har frågor kring mättnad och proteininnehåll. Men med bra recept är det inga problem att varken hålla sig mätt eller att få i sig tillräckligt med protein! Det vi behöver är oftast bara att sätt bollen i rullning och prova. Laga de här receptfavoriterna nedan och njut av god och hälsosam mat i en vecka. Varför inte?

Är du orolig för att inte bli mätt? Ett tips om du inte provat att äta mycket vegetariskt eller vegan tidigare är att inte begränsa mängden grönsaker (frossa!) och att äta lite större portioner.

Läs mer om växtbaserat/vegan

Vegansk/växtbaserad veckomeny

Dag 1.

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d