Hälsofilosofi

Vad händer 2020 och 3 frågor för att skapa förändring…

Javisst, nu är det dags för tjat om nystart även från mig… 🙂 Men det går helt enkelt inte att komma ifrån att nyåret är en fantastisk tid att utvärdera det gångna året och att blicka framåt mot nästa. Hur gör vi det på ett sätt så att vi inte dömer oss själva, skapar stress och misslyckas? Hur gör vi det på ett sätt så att vi lyckas?

Här kommer lite tankar och frågor att utgå ifrån. Skriv gärna svaren på frågorna och kommentera! OBS! Missa inte heller rabatten inför onlineprogrammet… Boka-tidigt-rabatt 15% gäller fram till 1 januari 2020.

3 frågor för att skapa förändring…

Ett sätt att lyckas skapa en positivt framåtrörelse i våra liv är att visualisera den person vi vill vara och inte fokusera för mycket på vad vi ska göra eller på prestation. Det vi “gör” och uppnår kommer av sig själv när vi håller kompassen inställd på den person vi i hjärtat vill vara. Mål, oavsett om det gäller hälsa eller prestation behöver vara i kongruens med vårt innersta och det behöver innebära äkta välvilja mot oss själva.

Om något känns rätt i hjärtat, om det känns svindlande och lite läskigt, om det till och med känns som en rejäl omöjlig utmaning men att det ändå finns en längtan till när vi genomfört det “tänk om jag klarar det?” – då är det nog rätt val och rätt väg att gå.

Skriv gärna svaren på frågorna och kommentera om du vill!

  1. Vad hoppas jag på att uppleva i slutet av nästa år som jag hittills inte upplevt i mitt liv? (Beskriver dina kanske innersta förhoppningar. Våga uttryck den önskan som kanske hittills känts hopplös?)
  2. Vad är jag villig att förändra/göra annorlunda än jag tidigare gjort? (Var ärlig och realistisk när du utmanar dig själv till praktiska steg som du faktiskt kan ta för att uppleva förändring).
  3. Vem är jag i slutet av nästa år? (Hur är du annorlunda i slutet i av nästa år om du får önska?)
Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: