kostråd

Start 14 mars ”21 dagar ren och läkande mat” – Vad är egentligen ”rätt” sätt att äta?

Nu är det dags igen! Nästa start av programmet som ger dig chansen att på ett enkelt sätt ta reda på hur mycket bättre du mår av ren och läkande mat som dessutom är utan gluten, vete, mjölkprotein och vitt socker. Tänk på att det är hur bra du vill må som ska inspirera dig att boka! Det är kunskaper för livet du får med dig.

”Jag tyckte att jag åt ganska bra redan innan jag för första gången gick med. Ditt program har verkligen hjälpt mig att förstå vad min kropp mår bra av och hur jag numera väljer att äta. Svullnad och värk i magen är borta och kroppen känns på något sätt lättare. Jag har till och med börjat sova bättre efter flera år med störd sömn. Jag har kört programmet två gånger med ett halvårs mellanrum. När inspirationen tröt och jag började prioritera bort mig själv och mina behov gällande kosten så hoppade jag på programmet igen. Det hjälpte mig snabbt att komma in på rätt bana och jag är återigen fylld av inspiration och förundrad över hur mycket maten påverkar oss. Stor tack för alla goda recept! Jag kommer tillbaks om/när jag behöver inspiration igen. Tack Nilla för ett fantastiskt program!!” /Maria 2019

Maten som vi äter under perioden är (förutom god och mättande!)

 • antiinflammatorisk
 • hormonreglerande
 • blodsockerbalanserande
 • basbildande
 • främjar bra tarmflora

Har du tänkt på att flera kosthållningar för hälsa, “gamla” traditionella och några nya, har flera saker gemensamt. Det handlar om vissa grundläggande principer; som ex. att äta mycket grönsaker och att välja rätt kolhydrater. På lång sikt kan de olika inriktningarna tyvärr (var för sig) innebära ett för insnöat tänk – när man som ex. fokuserar på bara en läkande funktion. För många innebär t.ex. att äta strikt uteslutande på ett visst sätt att kosten efter en tid har motsatt effekt eller att effekten avtar (symtom och obalanser kommer tillbaka).

Läs mer om upplägget…

Det här får du

 • Nedladdningsbar uppstartsguide med grundläggande näringslära
 • Nedladdningsbart recepthäfte
 • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
 • Dagliga coachande och inspirerande e-mail
 • Facebookgrupp där du möter mig (kostrådgivare, kock och coach) och övriga deltagare
 • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
 • Inspirerande bonusrecept löpande
 • Resursfiler för personlig utveckling

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: