kostråd

Start söndag: 21 dagar ren och läkande mat (19 april 2020)

Dags för nästa omgång! Start söndag 19 april. Ursäkta allihopa för sen varning… men nu är det verkligen dags att boka. Perfekta tillfället att stanna hemma och laga god, enkel och bra mat för en ny framtid

Tusentals personer deltagit i onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” och intresset fortsätter att växa. Kosten som vi äter under perioden är (förutom god och mättande) hormonreglerande, blodsockerbalanserande, basbildande, inflammationsdämpande och främjar bra tarmflora.

”Kan mycket varmt rekommendera denna kurs om du vill lära dig laga fantastisk mat, både näringsmässigt och för smaklökarna. Du får kunskap och fina, kloka tips och råd av Nilla. Dessutom mycket pepp av övriga deltagare. Allt för att må bättre😊” /Carina

Boka nu…

Detta ingår

  • Nedladdningsbar uppstartsguide med grundläggande näringslära
  • Nedladdningsbart recepthäfte
  • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
  • Dagliga coachande och inspirerande e-mail
  • Facebookgrupp där du möter mig (kostrådgivare, kock och coach) och övriga deltagare
  • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
  • Inspirerande bonusrecept löpande
  • Resursfiler för personlig utveckling

Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. Programmet ger dig också chansen att på ett enkelt sätt ta reda på hur mycket bättre du mår utan gluten, vete, mjölkprotein och vitt socker. Du behöver inte välja hur du ska äta innan du bokar.

Programmet har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat i dagliga mail och i onlineforumet. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

Läs mer om upplägget och maten…

Boka här:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: