kostråd

Nästa start 24 maj! 21 dagar ren och läkande mat – onlineprogram

”Tack för en väldigt bra kurs Nilla! Jag är piggare, lugnare i magen och mitt sötsug är borta! Halleluja! Har funnit massa ny inspiration av alla härliga recept och upptäckt hur lätt och gott det är att laga och äta mat utan gluten, mjölkprodukter och vitt socker. Detta är verkligen något jag kommer fortsätta med!” Anna H. april, 2020

Nu är det snart dags för nästa omgång igen! De två senaste omgångarna under våren har funkat jättebra för deltagarna trots rådande omständigheter. Många har ju mer tid och fokus nu att satsa på bra mat och vanor. Några har sagt att det antagligen varit lättare nu pga att man inte umgås med andra så mycket eller går ut och äter.

Läs mer om hela upplägget här…

”Vad som inte nog kan understrykas är att styrkan med ditt program är omsorgen om hela livet. Hela människan. Recepten är så klart smaskiga men att få hjälp med att ta hand om sig själv är för mig den bästa gåvan. Jag mår så mycket bättre av denna mat.  Jag värdesätter också din inställning till vissa mirakelkurer och supermat som gurkmeja och gröna bananer.”

Om man hoppar på programmet men ”misslyckas” …?

Det här är något jag brukar ta upp i slutet av varje omgång:

”Att genomföra ett program från början till slut har alltid en funktion och innebär en möjlighet att få syn på sig själv och utvärdera läget. Både bra och ”dåliga” erfarenheter är värdefulla! Många gånger är det av ”negativa” erfarenheter som vi lär oss mest och som bidrar till att vi sedan vet mer om vad vi vill och kan välja det oftare med större övertygelse.

Vi är många som lever på i snabb takt och ofta missar orsakerna till problem vi upplever. Orsakerna handlar många gånger om sådant som vi upprepar varje dag utan att tänka på det; rutiner, matval, tankemönster osv. När vi genomför förändringar så får vi ofta syn på en hel del av det vi tidigare gjorde per automatik, som vi kanske inte var medvetna om hade så stor betydelse. Oavsett hur ”bra” vi lyckats med kostprogrammet medan det pågår – så vet vi mycket mer efteråt än vi gjorde innan de 21 dagarna. Bara genom att under en period – dag för dag – göra annorlunda än vi tidigare skulle ha gjort.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: