Hälsofilosofi kostråd

När vi kommit till en brytpunkt och är redo för nästa steg…

Här kommer ett utdrag ur senaste nyhetsbrevet med lite tankar om brytpunkter som har avgörande betydelse i våra liv. Tillfällen då vi slutar ”söka” rätt metod, väg och svar och istället ”hittar rätt”… och en påminnelse om sista chansen för i år att hoppa på programmet ”21 dagar ren och läkande mat”. Vi startar 8 november och vi avslutar i början av december lagom innan lucia.

När vi kommit till en brytpunkt och är redo för nästa steg…

Förändring handlar alltid om ett beslut. En brytpunkt. Du kanske har kommit till vägs ände och det är dags att lämna gamla mönster och vanor bakom sig? Då inleds förändringen med ett beslut. 

Att genomgå förändringar kan vara smärtsamt och jobbigt – men oftast handlar det värsta motståndet om vår benägenhet att hålla fast vid det bekanta och invanda och rädsla inför det nya och okända.

Att genomföra förändringar rent praktiskt, konkret är oftast inga problem. Det kan vara jobbigt att ta steget och man kanske möter utmaningar på vägen, men beslut fattade med ärliga intentioner om verklig förändring kommer att ge positiva resultat. 

Är du nöjd med din nivå av hälsa just nu? 

När vi väl tagit ett ärligt beslut om att må bättre för att vi förtjänar det, så landar också insikten att det vi mår allra bäst av är att ha en trygg relation med oss själv på ett inre plan. Det handlar alltså inte om att hitta en ny teori, diet eller guru att följa. Att lära oss att lyssna på oss själva och att helt enkelt genomföra det vi vet är rätt är nyckeln till långsiktiga resultat. 

Programmet 21 dagar ren och läkande mat har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat i dagliga mail och i onlineforumet. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

”Tro inte någon riktigt förstår denna kurs stora potential på din framtida hälsa! Nilla är bara så klockren på sin unika kurs och denna kurs flexibilitet att möta många sätt att äta på!!!!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Förtroendemärke
%d bloggare gillar detta: