kostråd

20% rabatt på kursen “Holistisk Hormonbalans”

Nytt samarbete med Edequi och Anki Warberg Landahl och kursen “Holistisk Hormonbalans” (nästa start 6 mars).

Jag har skrivit om hormoner och kost och vikten av ett holistiskt perspektiv många gånger här på bloggen. När jag jobbar i kostrådgivning har jag ofta ett hormon-perspektiv eftersom att det hänger intimt ihop med kvinnors helhetshälsa.

Holistisk Hormonbalans” känns som ett perfekt komplement till mitt onlineprogram och kostrådgivning (eller funkar såklart fristående) och jag har fått möjligheten att erbjuda 20% rabatt på kursen. Använd rabattkod: NILLA när du bokar här…

Det här ingår bl.a.

  • Välgörande och inspirerande yogapass att göra regelbundet 3-7 dgr/vecka
  • Meditationer för hormonbalans och stresshantering
  • Allmänna livstilsråd för hormonell balans; massage, hydroterapi, rörelse, morgon- och kvällsrutiner, hud-och hårvård…
  • Allmän fakta om kvinnors hormonsystem, stress och vila

Läs mer/boka…

“Denna kurs är för alla kvinnor, i alla åldrar och faser i livet. Oavsett om du vill få ordning på din menstruation, önskar bli gravid, undrar varför du inte känner igen dig själv som 40+:are, lider av klimakterieutmaningar eller ”bara” önskar mer energi, bättre sömn, bättre koncentration, mer sexdriv etc så är det här kursen för dig!” Läs mer…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Independently verified
196 recensioner
%d bloggare gillar detta: