kostråd

NYTT: Gratis kosttillskott ingår när du bokar onlineprogrammet

NYTT: Gratis kosttillskott ingår när du bokar onlineprogrammet till ett värde av 497 kr.

Jag samarbetar sedan en tid med pureness kosttillskott. Nu har jag valt ut 3 produkter ur deras sortiment (listade nedan), som jag själv äter, som deltagarna av onlineprogrammet kommer få skickade till sig gratis! Väldigt generöst tycker jag av Pureness… Tack!

Värdet av kitet är 475 kr! Alla som bokar start-datum 25 april kommer att få ett kit, det gäller de som redan har bokat och de som bokar fram till startdagen, (boka innan midnatt 24-25 april för att få kitet). Som ny deltagare; kom ihåg att fylla i telefonnummer när du bokar onlineprogrammetHar du redan bokat och inte fyllt i telefonnummer så behöver du vara extra uppmärksam på din mail – dit levernasanvisning kommer.

Produkterna kommer inte levereras innan start 25 april, utan når dig som deltar i nästa vecka. Det är inte nödvändigt att ta/äta tillskotten under programmet – vi har främst fokus på mat, så tillskotten är en bonus. Du kan välja att ge bort dom eller äta dom själv.  

Dessutom: både du deltar i onlineprogrammet och som bara är uppskriven på nyhetsbrevet eller följer bloggen får 20% rabatt på pureness hela sortiment när du använder rabattkod Nilla20

Lista produkter:

Jag har valt ut 3 naturliga superfoods-produkter ur pureness sortiment som jag själv äter och som passar att komplettera maten med under onlineprogrammet om man vill. Naturens egna kosttillskott kan man säga.

  • Grönt pulver med mjölksyrabakterier (värde 159 kr) – den absolut godaste gröna pulvret jag testat! Den smakar mynta! Pureness Grönpulverblandning med mjölksyrabakterier är ett vetegräs-, korngräs-, chlorella- och spirulinabaserat pulver. Fylld med näringsämnen, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Tillsättningen av mjölksyrabakterier gör också denna produkt bra för en balanserad tarmflora.
  • Instant chaga (värde 269 kr) – ett exklusiv superfood-pulver av sprängticka, en medicinalväxt som använts sedan medeltiden. Med sitt mycket höga ORAC-värde (hur mycket antioxidanter en råvara innehåller) är sprängtickan ett generellt bra tillskott för ren och läkande och antiiflammatirisk livsstil. 
  • Chiafrön – du får en stor förpackning (300g) chiafrön gratis.
    Chiafrön innehåller högre halter av omega-3 än något annat naturligt livsmedel. De är en källa till vegetabiliskt protein och även kalcium, C-vitamin och är rika på antioxidanter. Kolhydraterna består av vattenlösliga fibrer, som ger mättnad och underlättar och förbättrar tarmfunktionen. 

(2) Comments

  1. […] NYTT: Gratis kosttillskott ingår när du bokar onlineprogrammet […]

  2. […] har deltagarna i det pågående onlineprogrammet fått sitt paket med gratis-produkter från Pureness (som jag samarbetar med). Recept och tips i facebookgruppen på hur man bäst […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: