Brunch Frukost Glutenfritt

12 recept: naturligt glutenfria pannkakor

Glutenfria pannkakor gjorda av bra balans mellan ingredienser av högt näringsvärde är nyttig och supergod snabbmat till vardagslunch eller lyxig frukost/brunch!

Jag äter pannkakor ofta. I det här inlägget hittar du glutenfria amerikanska pannkakor av olika slag, naturligt glutenfria tunna pannkakor med antingen havremjöl, bovetemjöl eller helt utan mjöl (!), veganska kikärtspannkakor (socca) och bovetegaletter.

Tips: För att få en mättande och proteinrik måltid behöver man vara medveten om förhållandet protein, fett och kolhydrater. Blir det fel balans med t.ex. för mycket kolhydrater i relation till protein i ett recept, så ger det inte samma mättnadstid och kanske för mycket energi. En mer proteinrik pannkaksrätt med mindre andel kolhydrater och sött är bättre om det är så att man vill hålla balanserat blodsocker, om man vill äta hormonbalanserande eller känna tillfredställelse när man äter för viktnedgång. Välj gärna recept med större andel ägg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: