kostråd

Dags för nästa onlineprogram: 21 dagar ren och läkande mat

21 dagar ren och läkande mat – onlineprogram

Kostrådgivning online.

Upplever du att förvirring om hur man egentligen ska äta för att må bra? Hör du olika bud från alla håll om vad som verkligen gäller? Programmet går ut på att hitta ett hållbart sätt att äta på som passar en själv och utforska det som verkligen känns rätt. Måttet på om en kosthållning fungerar är att man känner skillnaden och verkligen mår bättre.

Deltagarnas bilder från tidigare omgångar.
Gruppen håller kontakt och ställer frågor i en privat facebookgrupp…


21 dagar ren & läkande mat –  start 30 maj…

”Tänk att tre veckor kan gå så fort! Jag har inte mått så bra på länge, och min smärta i rygg och nacke är helt borta. Min mage är plattare och jag har till och med börjat gå ner i vikt, trots att jag aldrig är hungrig.

Jag vaknar pigg på morgonen ( när hände det sist?!) och jag orkar arbeta mer än de 50% som jag varit tvungen att reducera min arbetstid till under våren.

Jag har blivit av med mitt massiva rosaceautbrott och jag har fått flera kommentarer om hur frisk och fräsch jag ser ut. Allt detta på bara tre veckor!!!

Jag är evigt tacksam för den här tiden, och jag kommer definitivt att fortsätta utelämna både vete och socker i min diet. Jag har lärt mig att andning och vätska är mitt nyckelhål till en aktiverad viktnedgång, nåt jag aldrig förstått sambandet med annars.

Tusen tack Nilla för den här möjligheten till ett nytt liv med nya goda recept och framtidsutsikter!

Du är guld värd!

Förra omgången av onlineprogrammet i april/maj var full av positivitet och pepp! Tack alla som var med och delade sin resa och sina upplevelser.

Tre veckor för dig som vill äta gott och…

 • inflammationsdämpande
 • hormonbalanserande
 • för god tarmflora

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. Kostråden utgår bl.a. från funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin och såklart även grundläggande nutrition.

Läs mer…

Detta ingår

 • Nedladdningsbar uppstartsguide med grundläggande näringslära
 • Nedladdningsbart recepthäfte
 • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
 • Dagliga coachande och inspirerande e-mail
 • Facebookgrupp där du möter mig (kostrådgivare, kock och coach) och övriga deltagare
 • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
 • Inspirerande bonusrecept löpande
 • Resursfiler för personlig utveckling

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: