kostråd

Nästa start 4 juli: 21 dagar ren och läkande mat – onlineprogram

Midsommartårta utan gluten, mjölk och vitt socker…

Snart är det midsommar 🥳 … och SEN, 4 juli, är det dags för nästa start av onlineprogrammet! Så bara för att påminna…

Så här äter vi…

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och att välja att äta rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Vi baserar våra måltider på mycket grönsaker, frukt och bär. Vi använder oss av nyttiga baljväxter, bra fetter, goda och läkande kryddor, nötter, fröer, glutenfria sädesslag som havre, teff, durra, fullkornsris quinoa osv. Både om du väljer att äta helt vegan/växtbaserat och annars så får du i dig en näringsrik och fullvärdig kost.

Det finns stort utrymme för flexibilitet inom ramen för riktlinjerna. Du äter dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat och kan själv känna efter om du vill anpassa kosten under tiden. Programmet erbjuder dig ett sätt att äta och relatera till mat som främjar långsiktig hälsa och hjälper dig att etablera hållbara vanor. Läs mer…

Kostrådgivning online i grupp – räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivare. Du kan boka via Actiway eller använda fakturan du får när du betalar och ge till din arbetsgivare.

21 dagar ren & läkande mat –  nästa start 4 juli

“Mycket givande veckor som gav många nya ögonöppnare. Inte en sekund under dessa veckor var det svårt att göra bra val. Det kändes så självklart att välja rätt och att hålla sig till programmet. De 21 dagarna rusade förbi. Jag tror dock att de på riktigt förändrat mitt sätt att äta och se på kost och hälsa.”

Tusentals personer deltagit i onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” och intresset fortsätter att växa. Kosten som vi äter under perioden är (förutom god och mättande) hormonreglerande, blodsockerbalanserande, basbildande, inflammationsdämpande och främjar bra tarmflora. Programmet ger dig också chansen att på ett enkelt sätt ta reda på hur mycket bättre du mår utan gluten, vete, mjölkprotein och vitt socker.

Programmet har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat i dagliga mail och i onlineforumet. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

Läs mer…

Bild från tidigare deltagare

Detta ingår

  • Nedladdningsbar uppstartsguide med grundläggande näringslära
  • Nedladdningsbart recepthäfte
  • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
  • Dagliga coachande och inspirerande e-mail
  • Facebookgrupp där du möter mig (kostrådgivare, kock och coach) och övriga deltagare
  • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
  • Inspirerande bonusrecept löpande
  • Resursfiler för personlig utveckling

Vad är ren och läkande mat?

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. Kostråden utgår bl.a. från funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin och såklart även grundläggande nutrition.

Upplever du att förvirring om hur man egentligen ska äta för att må bra? Hör du olika bud från alla håll om vad som verkligen gäller? Programmet går ut på att hitta ett hållbart sätt att äta på som passar en själv och utforska det som verkligen känns rätt. Måttet på om en kosthållning fungerar är att man känner skillnaden och verkligen mår bättre.

Recept midsommartårta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Independently verified
198 recensioner
%d bloggare gillar detta: