kostråd

Nästa onlineprogram: start 26 september (21 dagar ren och läkande mat)

21 dagar ren och läkande mat…

Onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat innebär 3 veckors kostrådgivning online i grupp. Kostrådgivning räknas som friskvård och är avdragsgillt. Du får recept, uppstartshäfte med näringslära, tillgång till medlemssida med extraresurser, dagliga mail med pepp, coaching, info och bonusrecept, tillgång till en sluten faceookgrupp med daglig kontakt med mig och övriga deltagare.

– Vill du ta reda på hur bra du kan må?

Upplever du att förvirring om hur man egentligen ska äta för att må bra? Hör du olika bud från alla håll om vad som verkligen gäller? Programmet går ut på att hitta ett hållbart sätt att äta på som passar en själv och utforska det som verkligen känns rätt. Måttet på om en kosthållning fungerar är att man känner skillnaden och verkligen mår bättre.

Onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” har körts mellan 7-9 ggr per år sedan starten 2014 och intresset fortsätter att växa! Kosten som vi äter under perioden är (förutom god och mättande) hormonreglerande, blodsockerbalanserande, basbildande, inflammationsdämpande och främjar bra tarmflora.

Programmet har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat i dagliga mail och i onlineforumet. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

Nästa start av 21 dagar ren och läkande mat är 26 september. Boka/läs mer här…

Tre veckor för dig som vill äta gott och…

  • inflammationsdämpande
  • hormonbalanserande
  • för god tarmflora

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. Kostråden utgår bl.a. från funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin och såklart även grundläggande nutrition.

Nyckelord (klicka länkarna för att läsa mer)

Deltagarnas bilder

21 dagar ren och läkande mat – onlineprogram

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och att välja att äta rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Vi baserar våra måltider på mycket grönsaker, frukt och bär. Vi använder oss av nyttiga baljväxter, bra fetter, goda och läkande kryddor, nötter, fröer, glutenfria sädesslag som havre, teff, durra, fullkornsris quinoa osv. Både om du väljer att äta helt vegan/växtbaserat och annars så får du i dig en näringsrik och fullvärdig kost.

Läs mer…

Vad säger tidigare deltagare?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Förtroendemärke
%d bloggare gillar detta: