kostråd

Nästa start 31 okt – sista omgången för 2021…

quinoagröt med äpple

21 dagar ren och läkande mat – onlineprogram

Bara en påminnelse om att nu är nästa start öppen för bokning: 31 oktober. Det blir faktiskt sista omgången av 21 dagar ren och läkande mat för i år… hjälp vad tiden går. Och vet ni (?!) en annan sak; 2021 har varit det bästa året med flest deltagare någonsin sedan jag började med onlineprogram 2014!!!

Det känns helt fantastiskt och det är sååå roligt att jobba med något som verkligen hjälper människor att må bättre. Kram alla härliga deltagare som jag har haft äran att följa genom åren!

Tre veckor för dig som vill äta gott och…

  • inflammationsdämpande
  • hormonbalanserande
  • för god tarmflora

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. Kostråden utgår bl.a. från funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin och såklart även grundläggande nutrition. Läs mer…

Hur äter man?

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och att välja att äta rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Vi baserar våra måltider på mycket grönsaker, frukt och bär. Vi använder oss av nyttiga baljväxter, bra fetter, goda och läkande kryddor, nötter, fröer, glutenfria sädesslag som havre, teff, durra, fullkornsris quinoa osv. Både om du väljer att äta helt vegan/växtbaserat och annars så får du i dig en näringsrik och fullvärdig kost.

Läs mer…

Vad säger tidigare deltagare?

..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Förtroendemärke
%d bloggare gillar detta: