kostråd

Vanliga frågor/svar om onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat

– Vad behöver jag för verktyg, apparater? -Hur tidskrävande är det att vara med? – Hur är det med sojaprodukter? -Går det bra att ta med hela familjen? -Är det mer hälsosamt att äta vegan/vegetariskt? – Varför glutenfritt och mjölkfritt? -Följer man ett strikt matschema eller kan man anpassa till sin egen vardag? osv…

Nu är det högt tryck på bokningen av nästa onlineprogram 21 dagar ren och läkande mat! Kul! …och varmt tack alla för intresset! Det är sista omgången för i år nu så jag antar att det är den största anledningen att så många ligger på…

Jag svarar alla så snabbt jag kan via mail och meddelanden men för att underlätta för er som är intresserade av att boka, så att ni snabbare kan läsa er till det ni undrar över, så länkar jag här till det inlägg som redan finns med massor av frågor/svar som brukar dyka upp.

Frågor och svar nedan handlar om onlineprogrammet 21 dagar ren & läkande mat. Vanliga frågor jag får rör vegan-inriktingen man kan välja under programmet, även ”clean food” generellt, om socker, gluten, växtprotein, träning, viktnedgång, näringsinnehåll bland annat.

Onlineprogrammet räknas som kostrådgivning vilket är avdragsgillt som friskvård.

Vanliga frågor/svar om onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat

Läs alla frågor och svar här…

Direktlänkar

 1. Hur går programmet till, steg för steg?
 2. Vad äter man?
 3. Måste man äta vegan?
 4. Är jag (Nilla) vegan och tycker jag att andra ska bli veganer?
 5. Måste man laga mat varje dag eller går det att förbereda och göra matlådor?
 6. Kan man inkludera hela familjen?
 7. Vad är ”clean food” och ”växtbaserat”?
 8. Sammanfattning av kosthållningen i nyckelord
 9. Vad lär man sig under programmet?
 10. Varför välja en grönsaksbaserad kost?
 11. Kommer jag att bli mätt?
 12. Går man ned i vikt?
 13. Kan man träna som vanligt under programmet?
 14. Vad behöver jag för verktyg, apparater?
 15. Hur är det med sojaprodukter?
 16. Får jag i mig tillräckligt med protein?
 17. Är det mer hälsosamt att äta vegan/vegetariskt?
 18. Får jag i mig tillräckligt med näring?
 19. Varför glutenfritt och mjölkfritt?
 20. Varför sockerfritt?
 21. Är det tidskrävande att vara med?
 22. Följer man ett strikt matschema? Äter alla samma?
 23. Är det här ett detoxprogram?
 24. Hur gör man när man går ut på resturang eller blir bortbjuden?

(1) Comment

 1. […] Man väljer själv om man äter växtbaserat eller äter ägg/fisk/kött/fågel osv under programmet. Läs mer… […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: