kostråd

Föreläsning på zoom om hormoner och signalsubstanser – 11 juni (går även att köpa i efterhand)

Hallå! Det här ska bli så kul! Hoppas vi ses! Jag och Zarah Öberg ska ha en två timmars föreläsning på zoom och du kommer få med dig massor av bra kunskap så att du kommer igång själv med kost och tillskott för hormonbalans och välmående. Efter föreläsningen får du en länk till en inspelad version så att du kan titta igen (skickas efter). Läser du detta efter 11 juni så går det bra att köpa en replay av föreläsningen här…

Känner du till Zarah? Det gör du säkert även om du inte vet det… Hon ligger bakom massor av de bästa artiklarna och expertråden på Kurera och skriver i flera tidningar och kost och hälsa. Hon är bara så fantastiskt kunnig och kommer berätta allt vi behöver veta om hur det funkar i kroppen och hur vi med tillskott och örter kan stötta hormoner och signalsubstanser.

Jag kommer under föreläsningen bidra med konkreta kostråd och livsstilsfrågor och många erfarenheter från jobbet som kostrådgivare. Jag har lärt mig en hel del om människors utmaningar och vanliga misstag genom åren… Du får konkreta handfasta tips och en vecka förenklad kostplan med dig efter föreläsningen.

Inspelad version finns att köpa här:

HUR MÅR DU?


Vårt mående är uppbyggt och styrs av hormoner och signalsubstanser som fungerar som budbärare i kroppen. Många signalsubstanser är hormoner, men inte alla. 

Vill du veta hur du med kost och tillskott kan påverka ditt mående och styra dina nivåer av…

Vill du veta hur du med kost, naturliga tillskott och livsstil kan påverka ditt mående och styra dina nivåer av…

 • könshormoner
 • dopamin
 • serotonin
 • adrenalin
 • noradrenalin
 • kortisol
 • melatonin
 • endorfin

Nilla och Zarah berättar om hur du bäst kan balansera upp dina hormoner och signalsubstanser på naturlig väg, med hälsosam livsstil, näring och örter. ’

Du får:

 • 2 timmars föreläsning
 • möjlighet att ställa frågor (vi svarar på ett urval)
 • lista med tips och rekommendationer av tillskott och örter från Zarah (skickas efter föreläsningen)
 • en veckas förenklad kostplan från Nilla med rekommenderade recept (skickas efter)
 • länk till en inspelad version av föreläsningen så att du kan titta igen (skickas efter)

Tid och datum: 11 juni 15.00-17.00
Plats: Zoom
Pris: 395 kronor (betalas vid bokning)

Nilla Gunnarsson är en uppskattad författare, kost- och näringsrådgivare och coach. Nilla har en bakgrund som kock och pedagog och driver http://www.nillaskitchen.se där hon inspirerar med hälsosamma tips och recept, och tar emot kunder för kostrådgivning.

Zarah Öberg är utbildad hälso- och medicinjournalist, naturläkare, näringsterapeut, örtmedicinare, kostrådgivare och hälsopedagog. Zarah har även mångårig skolmedicinsk utbildning inom medicin, driver en funktionsmedicinsk mottagning och brinner för att sprida kunskap via sin hemsida http://www.zarahssida.se

Du får länk till zoommötet i ett mail i god tid innan föreläsningen.

När du har betalat här i webbshoppen så får du bekräftelse på det. Har du inte fått Välkomst-mail 48h innan föreläsningen – kolla skräppost och hör sedan av dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Independently verified
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: