Hormoner kostråd

Inspelad föreläsning om hormoner & signalsubstanser… titta direkt

Missade du föreläsningen om hormoner och signalsubstanser? Nu går det att köpa den och titta direkt för alla som missade den! Vi bestämde oss för att ordna med det eftersom att trycket på bokningen och intresset blev så stort. Tack alla som var med och för alla intressanta frågor vi fick svara på i slutet!

Du får:

 • 2 timmars föreläsning – inspelad på zoom (du får en länk som du kan använda flera ggr.) 
 • lista med tips och rekommendationer av tillskott och örter från Zarah (pdf)
 • kostplan för hormonbalans från Nilla med rekommenderade recept (pdf)

Boka och titta direkt här...

Inspelad föreläsning om hormoner & signalsubstanser

Nilla och Zarah berättar under föreläsningen om hur du bäst kan balansera upp dina hormoner och signalsubstanser på naturlig väg, med kost, hälsosam livsstil, näring och örter.

Vårt mående är uppbyggt och styrs av hormoner och signalsubstanser som fungerar som budbärare i kroppen. Många signalsubstanser är hormoner, men inte alla. Vill du veta hur du med kost, naturliga tillskott och livsstil kan påverka ditt mående och styra dina nivåer av…

 • könshormoner
 • dopamin
 • serotonin
 • adrenalin
 • noradrenalin
 • kortisol
 • melatonin
 • endorfin
 • osv…?

Om oss


👋🏼Nilla Gunnarsson är en uppskattad författare, kost- och näringsrådgivare och coach. Nilla har en bakgrund som kock och pedagog, och driver www.nillaskitchen.se där hon inspirerar med hälsosamma tips och recept, och tar emot kunder för kostrådgivning.

👋🏼 Zarah Öberg är utbildad hälso- och medicinjournalist, naturläkare, näringsterapeut, örtmedicinare, kostrådgivare och hälsopedagog. Zarah har även mångårig skolmedicinsk utbildning inom medicin, driver en funktionsmedicinsk mottagning och brinner för att sprida kunskap via sin hemsida www.zarahssida.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d