Brunch Frukost kostråd Mjölkfritt Paleo Vegan/Växtbaserat

Nice cream frukost-bowl

inlägget innehåller reklam via annonslänkar.

Supergod smoothiebowl med banan, blåbär och kokosmjölk som jag toppade med nektarin, vinbär från trädgården och kokos, rostade hasselnötter och lite mandelsmör. Ät till frukost/brunch eller lätt lunch i värmen. Eller varför inte till kvällsmål när man ätit rejält på dagen?

Varför kollagen? Jag använder kollagen som ett smakfritt proteintillskott i smoothies, pannkakor och olika bakverk. Kollagen innehåller bland annat aminosyrorna glycin och glutamin som kan vara bra tillskott vid olika magproblem som inflammation i tjocktarmen (kolit), läckande tarm, Crohns och IBS osv…

Jag har just nu Clean Collagen hemma. Helt smakfritt pulver som passar i smoothies som proteintillskott – bra för dig som inte gillar andra proteinpulver. Kollagen blandar ut sig utan smak och konsistens. Jag har collagen i glass, smoothies, pannkakor och varma drycker som de och kaffe.

Skriv ut receptet

Nice cream frukost-bowl

Supergod kall smoothiebowl med banan, blåbär och kokosmjölk som jag toppade med nektarin, vinbär från trädgården och kokos, rostade hasselnötter och lite mandelsmör
Måltidbrunch, Frukost, Mellanmål
KökAntiinflammatorisk kost, Paleo, Växtbaserat
NyckelordAntiinflammatorisk kost, Mjölkproteinfritt, Naturligt glutenfritt, Sockerfritt, växtbaserat,
Förberedelser: 2 minuter
Tillagningstid: 3 minuter
Portioner: 2 port

Ingredienser

Topping

  • 2 st persikor
  • 1,5 dl vinbär eller andra färska bär
  • 2 msk haseelnötter gärna rostade eller andra nötter/frön
  • 4 msk kokoschips
  • 2 msk mandelsmör

Instruktioner

  • Skiva frukt till topping. Mixa banan och blåbär till finfördelat i matberedare el blender. Tillsätt vaniljpulver, ev kollagenpulver och kokosmjölk och mixa. Skrapa med sidorna om det behövs och mixa igen. Tillsätt en gnutta vatten om det behövs och mixa igen till slät mjukglass-konsistens.
  • Fördela i skålar och toppa med frukt, bär, nötter, kokos, mandelsmör el liknande. Njut! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: