kostråd

Start söndag! 21 dagar ren och läkande mat – onlineprogram

Hur kan jag leva i bättre kontakt med min kropp och det jag behöver?

Du är alltid på väg mot bättre hälsa – kroppens symtom är signaler om vart på vägen du befinner dig. Signalerar din kropp ”full fart framåt, mer av det här” eller ”snälla, snälla sakta ned” eller ”ur spår ur spår!”… Kroppen påminner oss om vad vi behöver men vi kan behöva skala av och lära nytt för att komma tillbaka till en bra pålitlig dialog med kroppens språk. När vi gör det så guidar kroppen oss tillbaka till balans.

En liten påminnelse om nästa omgång av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat… här kommer din chans att komma igång med ren och läkande mat inför hösten…. Är du med? Undrar du om 21 dagars-programmet med ren och läkande mat är något för dig? Hör av dig!

Tidigare deltagares bilder

Vad säger deltagarna?

Tre veckor för dig som vill äta gott och…

 • antiiflammatoriskt 
 • hormonbalanserande
 • för god tarmflora

Påminnelse för dig som vill fortsätta 2022 med mer hälsa. Nu kör vi igen! Tusentals personer deltagit i onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” och intresset fortsätter fortfarande att växa.

Läs mer om upplägget här…

Nästa start:

Så här äter vi

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och att välja att äta rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Vi baserar våra måltider på mycket grönsaker, frukt och bär. Vi använder oss av nyttiga baljväxter, bra fetter, goda och läkande kryddor, nötter, fröer, glutenfria sädesslag som havre, teff, durra, fullkornsris quinoa osv. 

Det finns stort utrymme för flexibilitet inom ramen för riktlinjerna. Du äter dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat och kan själv känna efter om du vill anpassa kosten under tiden.

Läs mer…

Detta ingår

 • Nedladdningsbar uppstartsguide med grundläggande näringslära
 • Nedladdningsbart recepthäfte
 • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
 • Dagliga coachande och inspirerande e-mail
 • Facebookgrupp där du möter mig (kostrådgivare, kock och coach) och övriga deltagare
 • Extramaterial om hur du lägger upp din kostomställning, gör inköp och allt om de nya vanorna.
 • Inspirerande bonusrecept löpande
 • Resursfiler för personlig utveckling

Läs mer…

Beskrivning

Tusentals personer deltagit i onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” och intresset fortsätter att växa. Kosten som vi äter under perioden är (förutom god och mättande) hormonreglerande, blodsockerbalanserande, basbildande, inflammationsdämpande och främjar bra tarmflora. Programmet ger dig också chansen att på ett enkelt sätt ta reda på hur mycket bättre du mår utan gluten, vete, mjölkprotein och vitt socker.

Programmet har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat i dagliga mail och i onlineforumet. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

Nyckelord för kosten (klicka länkarna för att läsa mer)

Programmet är för dig som…

 • vill hitta ditt sätt att äta så att du mår så bra som möjligt
 • vill ha ett holistiskt synsätt på mat och hälsa
 • gillar god mat och vill lära sig mer om hur man lagar gott och samtidigt hälsosamt!
 • vill lära sig mer om näringsrik glutenfri , mjölkfri och sockerfri livsstil
 • kanske vill prova en hälsosam vegan/växtbaserad-livsstil (du väljer själv om du vill äta vegan/100% växtbaserat eller inte under programmet)
 • vill lära sig mer om sambandet mat och känslor
 • vill komma till rätta med sötsug och cravings
 • vill komma till rätta med beroendebeteende kring mat

Har du frågor? Kontakta oss…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Independently verified
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: