kostråd

Veckans meny utan gluten, mjölk och socker v. 41

Tredje veckomenyn nu med ren och läkande mat! Du får veckans frukost, lunch, middag och dessert, veckans glutenfria bak och en lista på veckans superfoods. Alla recept är såklart utan gluten, mjölk och socker. Tanken med veckomenyerna är att inspirera till bra mat under veckan som kommer.

De tidigare menyerna blev väldigt uppskattade! Fortsätter intresset vara stort så lägger jag upp ny meny varje vecka. Sprid ryktet! Dela t.ex. inlägget med menyn på bloggen i sociala medier eller vidarebefordra via mail till alla som kan vara intresserade.

Har du missat något?

Under veckan som gått lade jag upp ett par nya recept och uppdaterade om läget med mitt kapade instagram/facebook. Food Pharmacy tog upp min situation i sin podd. Tyvärr har jag inga goda nyheter om mina konton på instagram och facebook (som hackades och stängdes av 24 sept) – de är fortfarande avstängda och jag har inte lyckats komma igenom till hjälpcentrat. Jag behöver alltså fortf. hjälp. Har du tips, råd osv – hör av dig!

Läs mer här om vad som hänt….


Prenumerera på bloggen för recept och kostråd i din inkorg!


Hur vi kan komma i kontakt via sociala medier:

  1. På instagram har jag nu en tillfällig profil som du hittar här (eller sök nillagunnarsson)
  2. och en tillfällig på facebook som du hittar här.
  3. Gå gärna med i den här facebookguppen gratis där vi är ett stort community, över 7000 medlemmar. Det är jag som har skapat gruppen och jag kommer in där via min tillfälliga profil – Tips: ägg upp dina bilder på det du lagar från veckomenyn där!

Veckans recept

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans. Den här veckan har jag fokuserat på råvaror i säsong och med relativt billiga ingredienser.

Veckans frukost

Veckans lunch

Servera med gott bröd, det nedan i veckans bak passar perfekt eller kanske de här – kanske toppat med hummus?

Veckans middag

Vill du göra den här rätten paleo/low-carb så ersätter du bovetenudlarna med better than pasta nudlar. eller Zoodles. Du kan ersätta tofun med stekt kyckling.

Veckans dessert

Alternativ utan avokado

Veckans bak

Veckans superfoods

Supergoda helt svarta nudlar – vacker och nyttigt på samma gång.

Lågkolhydratsnudlar för den som vill.

Silkestofu är användbart i desserter.

Jag får ofta fråga om vart man får tag i fullkornsrismjöl… här:

Tips: ekologisk äppelcidervinäger som är raw, ofiltrerad och opastöriserad. Den innehåller det som kallas “moder”…

Mera stöd och hjälp finns för dig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: