kostråd

Ny kursplattform för 21 dagar ren och läkande mat!

Det här är så spännande! Visst… senaste veckorna har varit sjuuukt hektiska men det börjar ge resultat… Vi lanserar ny kursplattform och nytt kursformat som innebär en rejäl uppgradering!

DU ÄR INBJUDEN! 🙂 Genom åren har tusentals deltagit i onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” och intresset fortsätter att växa. Nästa nivå av 21 dagar ren och läkande mat innebär ett pedagogiskt utbildningsformat med moduler och lektioner. Du får en webb-baserad kurs med egen inloggning, medlemsgrupp och såklart nedladdningsbara filer inkl. recepthäfte, veckomenyer och annat….

Du genomför kursen när du vill men vi börjar en grupp 23 oktober där jag är aktiv varje dag under hela programmet.

21-dagar ren & läkande mat inkl. medlemsgrupp

Det holistiska perspektivet är centralt, vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

-Vad har hänt med gamla onlineprogrammet?

Nya kursportalen tvingades öppna tidigare än planerat när jag blev hackad på instagram och facebook i september. Läs mer här… Ett problem som kan visa sig blir något bra för alla…

Planen var att lansera den nya portalen efter nyår men vi tvingas alltså göra det redan i och med septembergruppen (eftersom att jag inte kunde träffa gruppen på facebook längre).

Med den nya portalen tillkommer fler funktioner och mer material vilket skulle ha lett till ett högre pris – var tanken. Eftersom att vi måste starta upp innan allt är riktigt testat så behåller vi istället det lägre priset (989 kr) året ut. Så passa på innan året är slut!

Gamla programmet fortsätter inte som förut men alla grunderna i den nya krusen är samma som alltid.

Har du deltagit förut – under 2020, 2021 och framåt har du 50% rabatt under oktober och november 2022. Hör av dig till mig med något bevis på att du deltagit förut så får du en rabattkod.

LÄS MER/BOKA HÄR…

(1) Comment

  1. […] Ny kurs på ny kursplattform – ren och läkande mat! […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: