kostråd

Veckans meny utan gluten, mjölk och socker v. 44

Inlägget innehåller annonslänkar.

Sjätte gratis veckomenyn med ren och läkande mat! Du får veckans frukost, lunch, middag och dessert, veckans glutenfria bak och en lista på veckans superfoods. Alla recept är såklart utan gluten, mjölk och socker.

Veckoenyerna har blivit väldigt uppskattade! Fortsätter intresset vara stort så lägger jag upp ny meny varje vecka. Sprid ryktet! Dela t.ex. inlägget med menyn på bloggen i sociala medier eller vidarebefordra via mail till alla som kan vara intresserade.

Vad har du missat?

I veckan som gått har jag lagt upp två recept som jag tror ni kommer älska. Bananbröd med pumpafrömjöl och citron och mandelkaka med äpple och ingefära – se länk nedan. 

Dessutom tipsade jag om en fantastisk enkel och välgörande höst-cleanse som du kan ladda ned för bara 99 kr. Man äter sig mätt under hela cleansen och väljer längd själv… 


Vill du veckomenyn i din inkorg? Prenumerera…


Veckans recept v.44

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans.

Veckans frukost

Veckans lunch

Servera den här magiskt goda röran ungefär som mos, alltså istället för potatismos tillsammans med sallad (förlag nedan) och protein – valfritt:

  • kött (100-150g per port)
  • fisk (100-150g per port)
  • kyckling (100-150g per port)
  • för vegan: större portion av salladen och ev. kokta belugalinser eller andra svarta linser + rostade solroskärnor.

Veckans middag

Veganskt alt.

Veckans dessert

Veckans bak

Veckans superfoods

… är utvalda ur Greatilife.se sortiment pga deras höga integritet av råvaror. Alla kosttillskott och andra produkter i deras sortiment är garanterat av allra högsta kvalitet.

Supertips! Ortiz är ett nästan hundra år gammalt företag från Spanien som ägnar sig åt fiske på traditionellt sätt. De anser att den industriella fiskerinäringen är en av dagens stora miljöproblem och har därför bibehållit de ursprungliga och mer skonsamma fiskemetoderna. Sardinerna som fångas rengörs en och en för hand. Så bra att ha hemma flera burkar av. Förgyller verkligen matlagningen. ❤️ Köp här:

Ortiz sardiner i olivolja – EKO – köp här…
Väldens finaste ekologiska sardiner – förhöjer matlagningen!

Ingredienserna i de här nudlarna är: ekologisk rismjöl, vatten. Superbra att ha hemma ett stort lager av.

Det här ekologiska kaffet från Simon Levelt är helt koffeinfritt. Det är ovanligt bland koffeinfria kaffesorter.

Teffmjöl är ett av mina basmjöler. Näringsrikt och bra till alla typer av fullkornsbröd.

Celtics oraffinerade havssalt är ett mineralsalt som innehåller mer mineraler jämfört med med andra salter. Det skördas på ett hållbart sätt för att därefter sol- och vindtorkas naturligt.

(1) Comment

  1. Elsa says:

    Hej! Tack för informativt inlägg. Mycket intressant och insiktsfullt. Vad tänker du kring rismjölk, t.ex. Rude Health Almond Milk, som främst innehåller ris:https://rudehealth.com/blogs/food-debunked/almond-milk-all-you-need-to-know

    Tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: