kostråd

Veckans meny utan gluten, mjölk och socker v. 46

Inlägget innehåller annonslänkar.

Gratis veckomeny nummer sju med ren och läkande mat! Du får veckans frukost, lunch, middag och dessert, veckans glutenfria bak och en lista på veckans superfoods. Alla recept är såklart utan gluten, mjölk och socker.

Vad har du missat?

Det nya inlägget om mina varningar för havredryck väckte känslor! Det blev det mest lästa och klickade inlägget på bloggen den gångna veckan.

Sedan lade jag upp en av mina favoriträtter; kalops serverad på antiinflammatoriskt vis med kokta rödbetor och kålsallad…

…och så ett saftigt, naturligt sött frukost eller mellisbröd/kaka. Bananbröd med blåbär…

Tips: ladda ned din guide till en ayurvedisk höst-cleanse för lugn mage/tarm. Du får en pdf (e-bok) med instruktioner, bilder och recept som kostar 99 kr.


Vill du veckomenyn i din inkorg? Prenumerera…


Veckans recept v.44

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans.

Veckans frukost

Veckans lunch

Toppa den här salladen med stekt tofu, kyckling eller fisk. Rör ev. i kokta risnudlar (100% råris) eller shiratakenudlar.

Veckans middag

Veganskt alt.

Veckans dessert

Veckans bak

Veckans superfoods

… är utvalda ur Greatilife.se sortiment pga deras höga integritet av råvaror. Alla kosttillskott och andra produkter i deras sortiment är garanterat av allra högsta kvalitet.

Måste tipsa om de här unika tillskotten av helt naturliga råvaror för kvinnohälsa från Nordic Kings och Greatlife. Att göra tillskott av frystorkat organkött och ostron är genialiskt och perfekt för kvinnors hormonhälsa.

Oyster Pure är ett spännande nytt tillskott med skonsamt torkade irländska ostron av arten Crassostrea gigas. Tillskotten är rika på vitamin B12, zink, selen, koppar och jod. Jag rek det till personer med problem med sköldkörtel, hormonproblem, trötthet och utmattning.

Köp här:

Lever och organmat är naturens mest näringstäta råvaror. 100 g lever ger ca 43% av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av essentiella näringsämnen. Bla extremt rikt på järn och alla b-vitaminer. Perfekt för kvinnohälsa och återhämtning. Kostillskott från Nordic Kings är gjorda av råvaror från svenska gräsbetande nötdjur. Köttet är ekologisk och KRAV-certifierat. Nötlever Gräsbetad kommer från djur som är uppvuxna på 100 % gräs och örter.

Det här ekologiska kaffet från Simon Levelt är helt koffeinfritt. Det är ovanligt bland koffeinfria kaffesorter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: