Hormoner kostråd

Balansera din hormoner och signalsubstanser på naturlig väg – föreläsning och kostplan

Superroligt att kunna lansera den här produkten på nya kursportalen! En väldigt uppskattad föreläsning med nedladdningsbar kostplan som hjälper dig med förståelse för hur hormoner/signalsubstanser hänger ihop med stress, kost, näringsbrister osv osv.

Nilla och Zarah berättar om hur du bäst kan balansera upp dina hormoner och signalsubstanser på naturlig väg, med hälsosam livsstil, näring och örter. Du får 2 timmar inspelad föreläsning och en nedladdningsbar kostplan för hormonbalans. Du får även en utförlig lista med tillskott och örter som naturläkare Zarah Öberg har satt ihop särskilt.

“Jag tycker att föreläsningen om hormoner och signalsubstanser var väldigt intressant och givande. Den gav mig flera svar på varför jag mår som jag gör och vad som ligger bakom måendet.” /Marie C.

Du får

 • 2 timmars föreläsning – inspelad på zoom (du får en länk direkt efter köp) 
 • lista med tips och rekommendationer av tillskott och örter från Zarah (pdf)
 • en veckas förenklad kostplan från Nilla med rekommenderade recept (pdf)

“Nillas och Zarahs föreläsning var jättefin, med mycket kunskap och erfarenhet bakom orden. Jag gillade deras fina samspel, och kopplingen funktionell medicin och kost. Jag är tacksam för inspelningen, som jag kommer att lyssna på flera gånger med stor behållning. Tack till er båda!” /Hanna

– Hur mår du?

Vill du veta hur du med kost, naturliga tillskott och livsstil kan påverka ditt mående och styra dina nivåer av…

 • könshormoner
 • dopamin
 • serotonin
 • adrenalin
 • noradrenalin
 • kortisol
 • melatonin
 • endorfin

osv…

Nilla Gunnarsson är en uppskattad författare, kost- och näringsrådgivare och coach. Nilla har en bakgrund som kock och pedagog och driver http://www.nillaskitchen.se där hon inspirerar med hälsosamma tips och recept, och tar emot kunder för kostrådgivning.

Zarah Öberg är utbildad hälso- och medicinjournalist, naturläkare, näringsterapeut, örtmedicinare, kostrådgivare och hälsopedagog. Zarah har även mångårig skolmedicinsk utbildning inom medicin, driver en funktionsmedicinsk mottagning och brinner för att sprida kunskap via sin hemsida http://www.zarahssida.se.

(2) Comments

 1. Eva Andersson says:

  Undrar över föreläsni gen om hormoner.
  Tar den upp både vad gäller kvinnor o män.
  Ofta där jag som fd barnmorska o jobb med kvinnofälla hittar info handlar det om kvinnors hormonbalsns. Jsg behöver lära mig mer om män o hur kunna hjälpa män med hormonobalanser.

 2. […] Balansera din hormoner och signalsubstanser på naturlig väg – föreläsning och kostplan […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: