kostråd

Tack för det här året! Några sista tips inför jul och nyår…

Foto: Lo varg

Hej kära du och tack för det här året… Vilket år det har varit för ren och läkande mat!   

Intresset för kost och hälsa bara ökar i samhället, det är tydligt – det gångna året har varit det bästa någonsin vad gäller trafik till bloggen Nilla’s Kitchen och antal deltagare av t.ex. onlinekursen. Tack alla som hängt med! Här kommer några sista tips inför helgerna och det nya året som kommer….

Jag har alltså jobbat mer det gångna året, vilket mest är roligt… eftersom att anledningen är att intresset hela tiden ökar för det jag gör och brinner för. Men jag har också fått inse att jag har behövt göra om en del i verksamheten för att kunna ta emot allt intresse. Det är bl.a. anledningen till att 21-dagars-programmet nu lagts upp på en ny portal. Läs mer om nya kursformatet…

Arbetet med förändring av tjänster fortsätter även nästa år… Har du önskemål på innehåll här på bloggen/bland tjänster/kurser? Kommentera gärna det här inlägget! Tack!

Jag hoppas du är med mig nästa år igen och att vi kan stärka varandra i att göra val till ökat välmående… Det ska verkligen bli spännande att se utvecklingen framåt för ren och läkande mat de kommande åren. Jag tror det kommer att gå fortare och fortare framåt… 

3 tips…

Ny receptbok med över 40 recept för nedladdning…Inkluderar… bröd; t.ex. vörtbröd, knäcke och scones mjuk pepparkaka i olika versioner, andra fikabröd pepparkakor och andra småkakor tryfflar, bollar, godis desserter och tårtor… Ladda ned… eller läs mer:

Hur jag äter… Ett helt nytt inlägg där jag beskriver hur jag äter nu och lite om min väg hit. Så som jag äter nu har jag landat i efter att ha först utforskat för egen del under flera år, utbildat mig till kost och näringsrådgivare, vidareutbildat mig inom olika kost-inriktingar och fortsatt att justera…. Hur jag äter…

Nyårstips: nästa 21-dagarsprogram – start 15 januari… GOTT nytt år!  När du bokar nästa start nu får du tillgång till hela kursen på en gång! Den 15 januari får du sedan dagliga mail med coaching och pepp + att vi ses i medlemsgruppen för frågor och svar (jag är aktiv varje dag från programstart). Läs mer…

Tips, du kan nu delbetala uppdelat på tre månader…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: