kostråd

Onlinekurs ren och läkande mat – start 15 januari

Foto: Lo Varg

Nu är det dags för årets första omgång – du är väl med? Har du bokat? 😃 Aktiviteten i medlemsgruppen är redan igång 😻 men du kan hoppa på ända fram till söndag då vi startar.

Nästa nivå av 21 dagar ren och läkande mat 2023 innebär ett pedagogiskt utbildningsformat med moduler och lektioner. Du får en webb-baserad kurs med egen inloggning, medlemsgrupp och såklart nedladdningsbara filer inkl. recepthäfte, veckomenyer och annat….

Nästa start är 15 januari! Du hittar alla årets datum här…

21-dagar ren & läkande mat inkl. medlemsgrupp

Det holistiska perspektivet är centralt, vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

Det här får du

  • Webb-baserad kurs
  • Nedladdningsbar e-bok
  • Nedladdningsbart recepthäfte
  • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
  • 21-dagars-program med dagliga coachande lektioner
  • Medlemsgrupp där du möter mig och övriga deltagare.
  • Fördjupningslektioner för personlig utveckling

LÄS MER/BOKA HÄR…

Gott och roligt

Matlagning ska vara roligt och maten ska smaka gott. Det är anledningen till att jag har skapat den här kursen, baserat på mitt arbete de senarte åren med kostrådgivning och det jag vet fungerar för människor.

Den här kursen är för dig som vill höja ribban i köket och för hälsan på samma gång.

Så här ser maten ut:

Vad säger deltagarna?

Så här äter vi

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och att välja att äta rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Vi baserar våra måltider på mycket grönsaker, frukt och bär. Vi använder oss av nyttiga baljväxter, bra fetter, goda och läkande kryddor, nötter, fröer, glutenfria sädesslag som havre, teff, durra, fullkornsris quinoa osv. Både om du väljer att äta helt vegan/växtbaserat och annars så får du i dig en näringsrik och fullvärdig kost.

Det finns stort utrymme för flexibilitet inom ramen för riktlinjerna. Du äter dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat och kan själv känna efter om du vill anpassa kosten under tiden. Programmet erbjuder dig ett sätt att äta och relatera till mat som främjar långsiktig hälsa och hjälper dig att etablera hållbara vanor.

21-dagar ren & läkande mat inkl. medlemsgrupp

Mer läsning

(1) Comment

  1. […] Läs hela inlägget av Nilla’s Kitchen här –> Onlinekurs ren och läkande mat – start 15 januari […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: