Brunch Frukost Paleo SCD-vänliga recept

Bananpannkakor med extra protein (paleo)

Innehåller annonslänkar.

Av olika skäl mår många av oss bra av att starta dagen med en rejäl proteinrik frukost. Extra protein och bra fetter ger blodsockerbalans, förutsättningar för bra humör och stabil energi resten av dagen. Är du någon som ofta blir trött på förmiddagen innan lunch eller har kraftiga energidippar på eftermiddagen? Eller är du någon som tränar och behöver extra protein av den anledningen. Testa den här underbart goda frukosten!

För någon som är stillasittande och inte gör av med så mycket energi kanske du till och med kommer uppleva att du inte behöver så mycket till lunch efter den här frukosten. De dagar jag äter de här pannkakorna till frukost bli det oftare en lättare lunch men jag behöver inga mellanmål varken på fm eller em.

Det finns många skäl att äta proteinrikt – inte bara för att bygga muskler….

Hur många ägg per dag kan man äta egentligen?

Skriv ut receptet

Bananpannkakor med extra protein (paleo)

Supergoda pannkakor med 35 g protein per portion. Extra protein och bra fetter ger blodsockerbalans, förutsättningar för bra humör och stabil energi resten av dagen.
Måltidbrunch, Frukost
KökAmerikanskt, Paleo, SCD
NyckelordAntiinflammatorisk kost, glutenfritt, mjölkfritt, Mjölkproteinfritt, Naturligt glutenfritt, paleo, SCD
Förberedelser: 5 minuter
Tillagningstid: 5 minuter
Portioner: 1 port
Kalorier: 426kcal

Ingredienser

Förslag topping

Instruktioner

  • Mixa alla ingredienser i blender eller med stavmixer. Stek plättar (ca 8 cm i diameter) i ghee eller kokosolja på låg-till mellanvärme. Bananpannkakor är lite söta vilket gör att de lättare bränns, därför ska värmen inte vara för hög.
  • Servera med bär och annat du gillar.

Anteckning

Näringsberäkningen är gjord per port utan stekfett och topping.

Näringsinnehåll

Kalorier: 426kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 36g | Fat: 16g | Mättat fett: 5g | Fleromättat fett: 3g | Enkelomättat fett: 6g | Transfett: 0.1g | Kolesterol: 614mg | Natrium: 668mg | Kalium: 622mg | Fiber: 10g | Socker: 14g | Vitamin A: 961IU | Vitamin C: 10mg | Kalcium: 128mg | Järn: 3mg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: