kostråd

Veckobrev ren och läkande mat – v. 7 2023

Nilla Gunnarsson är Kostrådgivare, NLP-Coach, författare osv… Läs mer om mig…
Foto: Lo Varg
Inlägget innehåller annonslänkar

Hej! Hur har året kommit igång för dig? Mår du så bra som du skulle önska?

I det här veckobrevet och i kommande summerar jag veckan på Nilla’s Kitchen som gått och ger tips inför den kommande veckan. Min förhoppning är att du hittar inspiration och lust att ta steg för att må bättre och äta godare! 😊

I slutet av året 2022 körde vi på prov gratis veckomenyer. De ersätts nu med veckobrevet som även det kommer att innehålla recept men även annan info. För att bli notifierad om veckobrevet – prenumerera på bloggen eller nyhetsbrevet.

Veckomenyer kommer så småningom att komma tillbaka i form av en prenumerationstjänst och medlemsskap. Men du får så länge en massa gratis recept och info i dessa veckobrev!

Vad har du missat? 4 tips från bloggen och sociala medier…

Sedan året kickade igång har har jag haft fullt upp med onlinekursen ren och läkande mat och nya kostklienter. Men många nya bra recept har också kommit upp på bloggen! Har du hunnit prova något av dom? 😃 Längre ned har jag länkat till flera av de nya recepten som du själv kan sätta ihop till en bra matvecka!

1. – Vilket proteintillskott ska man välja? I det här inlägget rekommenderar jag de proteinpulver jag använder.

2. Ett favoritrecept på amerikanska pannkakor – helt paleo men även utan nötter, mandel och kokos…

3. De här tre matpyraminderna är nya för i år. De är baserade på principer för antiinflammatorisk kost och ett funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin.

4. Ett av de mest lästa inläggen på instagram i förra veckan handlade om 8 tips för att äta billigt och hälsosamt. Läste du? Följ mig på instagram för att diskutera i kommentarer…


Vill du få alla recept och inlägg som publiceras på bloggen i din inkorg?


Veckans recepttips

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans. Gör matlådor så sparar du tid och pengar!

Frukost

Om du inte gillar bovete, byt till hel teff, amaranth eller quinoa…

Veckans huvudrätter

Veckans dessert

Får du inte tag i kvitten, ersätt med hårda päron.

Veckans bak

Här handlar jag

Jag handlar varje månad hos Bodystore. Där köper jag alla torrvaror, glutenfri pasta, allt jag behöver till bakning, torkad frukt, hårfärg, ekologisk hudvård osv osv.

Hos Greatlife handlar jag bl.a. naturliga kosttillskott. Greatlife har extremt hög integritet vad gäller kosttillskott – handlar du där är du garanterad tillskott med bra kvalitet. Just nu är jag beroende av benbuljongen från Nordic Kings som finns hos greatlife.

Här hittar du massor av råvaror och produkter jag rekommenderar för dig som vill äta ren och läkande mat utan gluten, mjölk, tillsatt socker och tillsatser. Produkttipsen har jag tagit fram för deltagarna av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat.

Tips bra råvaror att ha hemma

Om mig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: