kostråd

Veckans recept och kostråd – v. 8 2023

Nilla Gunnarsson; matkreatör kostrådgivare och coach. Foto: Lo Varg

I det här veckobrevet och i kommande summerar jag veckan på Nilla’s Kitchen som gått och ger tips inför den kommande veckan. Min förhoppning är att du hittar inspiration och lust att ta steg för att må bättre och äta godare! 😊

I slutet av året 2022 körde vi på prov gratis veckomenyer. De ersätts nu med veckobrevet som även det kommer att innehålla recept men även annan info. För att bli notifierad om veckobrevet – prenumerera på bloggen eller nyhetsbrevet.

Veckomenyer kommer så småningom att komma tillbaka i form av en prenumerationstjänst och medlemsskap. Men du får så länge en massa gratis recept och info i dessa veckobrev!

Vad har du missat? 4 tips från bloggen och sociala medier…

1. – Det här inlägget engagerade många!

2. En superpraktisk och god mjölkfri dressing…

3. Jag tipsade om nästa start av onlineprogrammet ren och läkande mat…

4. Ett av de mest lästa inläggen på instagram var den här inspirerande framgångssagan ❤️ Så roligt att läsa… Läste du?

Följ mig på instagram


Vill du få alla recept och inlägg som publiceras på bloggen i din inkorg?


Veckans recepttips

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans. Gör matlådor så sparar du tid och pengar!

Veckans frukost

Veckans huvudrätter

Veckans dessert

Veckans bak

Här handlar jag

Jag handlar varje månad hos Bodystore. Där köper jag alla torrvaror, glutenfri pasta, allt jag behöver till bakning, torkad frukt, hårfärg, ekologisk hudvård osv osv.

Hos Greatlife handlar jag bl.a. naturliga kosttillskott. Greatlife har extremt hög integritet vad gäller kosttillskott – handlar du där är du garanterad tillskott med bra kvalitet. Just nu är jag beroende av benbuljongen från Nordic Kings som finns hos greatlife.

Här hittar du massor av råvaror och produkter jag rekommenderar för dig som vill äta ren och läkande mat utan gluten, mjölk, tillsatt socker och tillsatser. Produkttipsen har jag tagit fram för deltagarna av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat.

Tips bra råvaror att ha hemma

Om mig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: