Glutenfritt kostråd Mjölkfritt Recept

Veckans recept och kostråd – v. 9 2023

Nilla Gunnarsson; matkreatör kostrådgivare och coach. Foto: Lo Varg

Recept utan gluten, mjölk och socker, kostråd och tips. I det här veckobrevet summerar jag veckan på Nilla’s Kitchen som gått och ger tips inför den kommande veckan. Min förhoppning är att du hittar inspiration och lust att ta steg för att må bättre och äta godare! 😊

Tack för ännu en vecka! Här hos mig har det varit en väldigt fullproppad vecka med kostklienter, onlinekurs, filmning (nya receptfilmer som kommer snart) och flera nya recept. Jag har även lyckats klämma in lite egenvård med träning och spa… 😊👍🏼

Vad har du missat? 4 tips från bloggen och sociala medier…

1. – Det här nya receptet tror jag många missade när jag lade ut det i början av veckan … har du sett?

2. Nytt recept på matmuffins utan ägg!

3. Recept på kokosyoghurt med tips på bra probiotika och kokosmjölk att använda…

4. Ett av de mest lästa inläggen på instagram lade jag upp igår… Läste du?

Följ mig på instagram


Vill du få alla recept och inlägg som publiceras på bloggen i din inkorg?


Veckans recepttips

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans. Gör matlådor så sparar du tid och pengar!

Veckans frukost

Veckans huvudrätter

Veckans dessert

Veckans bak

Här handlar jag

Jag handlar varje månad hos Bodystore. Där köper jag alla torrvaror, glutenfri pasta, allt jag behöver till bakning, torkad frukt, hårfärg, ekologisk hudvård osv osv.

Hos Greatlife handlar jag bl.a. naturliga kosttillskott. Greatlife har extremt hög integritet vad gäller sina produkter.

Tips bra råvaror att ha hemma

Här hittar du massor av råvaror och produkter jag rekommenderar för dig som vill äta ren och läkande mat utan gluten, mjölk, tillsatt socker och tillsatser. Produkttipsen har jag tagit fram för deltagarna av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat.

Om mig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: