Glutenfritt kostråd Mjölkfritt Recept Sockerfritt

Veckans recept och kostråd – v. 12 2023

Nilla Gunnarsson; matkreatör kostrådgivare och coach. Foto: Lo Varg
Inlägget innehåller annonslänkar.

Här kommer veckans recept utan gluten, mjölk och socker med kostråd och tips! I veckobrevet som skickas varje söndag summerar jag veckan på Nilla’s Kitchen som gått och ger tips inför den kommande veckan. Min förhoppning är att du hittar inspiration och lust att ta steg för att må bättre och äta godare! 😊

Du som hittills har inspireras av veckobrevet – berätta gärna i kommentarer här på bloggen eller på facebook eller instagram vad du gillat, vilka recept och inlägg som du tagit in i din vardag! 🙏🏼 Det hjälper mig förbättra innehållet i framtida veckobrev.

För att få mail varje gång jag lagt upp en ny veckomeny, prenumerera på nyhetsbrevet!

Vad har du missat? 5 tips från bloggen och sociala medier från veckan som gick…

1. – 21 dagar ren och läkande mat 2023 innebär först och främst en kurs i ett pedagogiskt utbildningsformat online med moduler och lektioner. Du får dessutom tillgång till…

1679785260

  dagar

  timmar  minuter  sekunder

tills

21 dagar ren och läkande mat

2. Suuupergod festmat..

3. Enkelt, smart och gott!

3. Nyttiga godisar ❤️

5. Ibland ställer ni en fråga i kommentarerna som jag direkt sedan gör ett inlägg av… Så var det med det här inlägget om vad som går att frysa och inte.

Följ @nillaskitchen på instagram


Vill du få alla recept och inlägg som publiceras på bloggen i din inkorg?


Veckans recepttips

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans. Gör matlådor så sparar du tid och pengar!

Veckans frukost

Gör scrambled eggs till frukost och servera med något gott glutenfritt bröd eller bara grönsaker….

Veckans huvudrätter

Bygg upp en hel måltid runt den här salladen genom att steka något valfritt protein till tex fisk, kyckling eller tofu och ev servera med risnudlar eller bovetenudlar.

Veckans dessert

Veckans bak

Här handlar jag

Jag handlar varje månad hos Bodystore. Där köper jag alla torrvaror, glutenfri pasta, allt jag behöver till bakning, torkad frukt, hårfärg, ekologisk hudvård osv osv.

Hos Greatlife handlar jag bl.a. naturliga kosttillskott. Greatlife har extremt hög integritet vad gäller sina produkter.

Tips bra råvaror att ha hemma

Här hittar du massor av råvaror och produkter jag rekommenderar för dig som vill äta ren och läkande mat utan gluten, mjölk, tillsatt socker och tillsatser. Produkttipsen har jag tagit fram för deltagarna av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat.

Om mig…

Träffa mig online för kostrådgivning eller coaching

Boka tid

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: