kostråd Påsk Veckomenyer

Veckans recept och kostråd PÅSKSPECIAL – v. 14

Nilla Gunnarsson; matkreatör kostrådgivare och coach. Foto: Lo Varg
Inlägget innehåller annonslänkar.

Påskspecial! Här kommer påskrecept utan gluten, mjölk och socker! Äggrätter, frukostar, bufférätter, bröd, fikabröd, kakor, desserter och tårtor. Massor av bonusrecept! OBS! Nästa söndag (påskhelgen) kommer inget veckobrev eftersom att det är storhelg. I stället får du lite fler tips nu än vanligt.😊

I veckobrevet som skickas varje söndag summerar jag veckan på Nilla’s Kitchen som gått och ger tips inför den kommande veckan. Min förhoppning är att du hittar inspiration och lust att ta steg för att må bättre och äta godare! 😊

För att få mail varje gång jag lagt upp en ny veckomeny, prenumerera på nyhetsbrevet!

Vad har du missat? 4 tips från bloggen och sociala medier från veckan som gick…

1. Den här blev nästan viral på instagram 😊

2. Ny sallad…

3. Nyttigt bananbröd till fika eller mellis….

4. Snabbt lunchmacka från flödet på instagram: stekpannebröd på 10 min …

Följ @nillaskitchen på instagram

Nu behöver du inte längre vänta in startdatum för att köpa och komma igång med kursen!


Vill du få alla recept och inlägg som publiceras på bloggen i din inkorg?


Veckans recepttips till påsk

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans. Gör matlådor så sparar du tid och pengar!

Här handlar jag

Jag handlar varje månad hos Bodystore. Där köper jag alla torrvaror, glutenfri pasta, allt jag behöver till bakning, torkad frukt, hårfärg, ekologisk hudvård osv osv.

En stor låda i månaden minst får jag hem. Kolla in deras rabatter just nu….

Hos Greatlife handlar jag bl.a. naturliga kosttillskott. Greatlife har extremt hög integritet vad gäller sina produkter.

Tips bra råvaror att ha hemma

Här hittar du massor av råvaror och produkter jag rekommenderar för dig som vill äta ren och läkande mat utan gluten, mjölk, tillsatt socker och tillsatser. Produkttipsen har jag tagit fram för deltagarna av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat.

Om mig…

Träffa mig online för kostrådgivning eller coaching

Boka tid

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: