kostråd

Veckans recept och kostråd – v. 18 (2023)

Nilla Gunnarsson; matkreatör kostrådgivare och coach. Foto: Lo Varg
Inlägget innehåller annonslänkar.

Här kommer veckans recept utan gluten, mjölk och socker med kostråd och tips… De senaste två veckorna har har varit mindre aktiv på bloggen och i sociala medier än vanligt. Jag har rest bort en sväng till Skåne och Prag samtidigt som jag också håller på att förbereda lansering av en ny produkt för vikt i balans med ren och läkande mat… Mer info kommer i veckan…

I veckobrevet (det här) som skickas varje söndag summerar jag veckan på Nilla’s Kitchen som gått och ger tips inför den kommande veckan. Min förhoppning är att du hittar inspiration och lust att ta steg för att må bättre och äta godare! 😊

För att få mail varje gång jag lagt upp en ny veckomeny, prenumerera på nyhetsbrevet!

Vad har du missat? Inte så mycket aktivitet från mig de senaste två veckorna men…

1. Tyvärr är olika varianter av gröt inte alltid ett optimalt val för alla till frukost! Beroende på hur man kombinerar ingredienserna och vad man toppar med så kan det bli en ganska onyttig eller näringsfattig frukost. 

2. Påminner om det här smarta och utsökta receptet….

3. Och mitt favoritbröd utan mjöl…

4. Gångna veckans mest uppskattade inlägg på instagram…

Följ @nillaskitchen på instagram


Vill du få alla recept och inlägg som publiceras på bloggen i din inkorg?


Veckans recepttips

Recepten är för alla som vill leva generellt antiinflammatoriskt och med bra blodsockerbalans. Gör matlådor så sparar du tid och pengar!

Veckans frukost

Veckans huvudrätter

Servera den här salladen med valfritt protein eller extra rostad grönsaker, tex sötpotatis för vegan.

Veckans dessert

Veckans bak

Här handlar jag

Jag handlar varje månad hos Bodystore. Där köper jag alla torrvaror, glutenfri pasta, allt jag behöver till bakning, torkad frukt, hårfärg, ekologisk hudvård osv osv.

Jag handlar allt till skafferi, kosttillskott, hud och hårvård hos Bodystore…. En stor låda i månaden minst får jag hem.

Hos Greatlife handlar jag bl.a. naturliga kosttillskott. Greatlife har extremt hög integritet vad gäller sina produkter.

Tips bra råvaror att ha hemma

Här hittar du massor av råvaror och produkter jag rekommenderar för dig som vill äta ren och läkande mat utan gluten, mjölk, tillsatt socker och tillsatser. Produkttipsen har jag tagit fram för deltagarna av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat.

Om mig…

Träffa mig online för kostrådgivning eller coaching

Boka tid

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: