kostråd

Nästa 21dagars-program ren och läkande mat – start 16 juli

En uppdatering bara… Nästa start av onlineprogrammet är 16 juli! Har du bokat? 😃 Är det nu det är dags för dig?

Vad innebär onlineprogrammet? 21 dagar ren och läkande mat 2023 innebär först och främst en kurs i ett pedagogiskt utbildningsformat online med moduler och lektioner. Du får dessutom tillgång till en medlemsgrupp där du kan ställa frågor och får svar av mig varje dag. Under 21 dagar får du dagliga mail med coachande texter och bonusrecept. I kursen ingår såklart nedladdningsbara filer inkl. ett recepthäfte med nära 100 recept, veckomenyer och annat….

“Jag är så nöjd att jag deltog i 21 dagar ren och läkande mat. God mat, mycket mat, inspirerande mat. Jag är mindre svullen runt magen, har mindre ont i mina leder, och ser piggare och slätare ut i ansiktet.” /Nina A.

21-dagar ren & läkande mat inkl. medlemsgrupp

Det holistiska perspektivet är centralt, vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

Det här får du

 • Webb-baserad kurs
 • Nedladdningsbar e-bok
 • Nedladdningsbart recepthäfte
 • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
 • 21-dagars-program med dagliga coachande lektioner
 • Medlemsgrupp där du möter mig och övriga deltagare.
 • Fördjupningslektioner för personlig utveckling

LÄS MER/BOKA HÄR…

Gott och roligt

Matlagning ska vara roligt och maten ska smaka gott. Det är anledningen till att jag har skapat den här kursen, baserat på mitt arbete de senarte åren med kostrådgivning och det jag vet fungerar för människor.

Den här kursen är för dig som vill höja ribban i köket och för hälsan på samma gång.

Så här ser maten ut (spela videon):

Vad säger deltagarna?

Så här äter vi

I korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och att välja att äta rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Vi baserar våra måltider på mycket grönsaker, frukt och bär. Vi använder oss av nyttiga baljväxter, bra fetter, goda och läkande kryddor, nötter, fröer, glutenfria sädesslag som havre, teff, durra, fullkornsris quinoa osv. Både om du väljer att äta helt vegan/växtbaserat och annars så får du i dig en näringsrik och fullvärdig kost.

Det finns stort utrymme för flexibilitet inom ramen för riktlinjerna. Du äter dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat och kan själv känna efter om du vill anpassa kosten under tiden. Programmet erbjuder dig ett sätt att äta och relatera till mat som främjar långsiktig hälsa och hjälper dig att etablera hållbara vanor.

21-dagar ren & läkande mat inkl. medlemsgrupp

Om mig som skapat kursen och programmet

Mer läsning

(3) Comments

 1. Lena Öberg says:

  Hej, är det nya recept. Undrar då jag varit med två gånger tidigare

 2. […] Läs hela inlägget av Nilla’s Kitchen här –> Nästa 21dagars-program ren och läkande mat – start 16 juli […]

 3. […] Nästa 21dagars-program ren och läkande mat – start 16 juli […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: