Den här sidan är både till för dig som redan gått med som medlem och till dig som vill veta mer innan du bestämmer dig. Här kan du läsa mer om vad medlemskapet smak för hälsa innebär och få svar på vanliga frågor. Du kanske t.ex. vill veta mer om vad som ingår innan du går med. Eller, om du just gått med, behöver hjälp med inloggning, navigering på sidan eller har andra praktiska frågor…

Om du inte redan gjort det – här går du med…

Månadsmedlem: navigering, frågor och svar

Vad får man som medlem?

Som medlem får du veckobrev med kostråd och coaching, veckomenyer, har tillgång till riktlinjer, råvarulistor, tips på bra att ha hemma, verktyg för självcoaching och mer.

Materialet och resurserna för premiummedlemskapet byggs på hela tiden!

Det här ingår:

1. uppstart!

När du låst upp ditt medlemsskap är det dags att läsa uppstartshäftet som du fick i ditt ordermeddelande och börja navigera runt under premiuminnehåll, veckomenyer och gamla veckobrev. Du har tillgång till allt gammalt premiuminnehåll direkt.

2. inspireras av temabrev och premiuminnehåll på medlemssidan:

Temabreven innehåller noggrant utformat innehåll med bla. en meny bestående av frukost, lunch, middag, veckans bak och veckans dessert.  Dessutom tankeväckande kostråd och coachingtips för personlig utveckling.

Vill du bli notifierad via e-post när veckomenyn publiceras, prenumerera på inlägg här:


Vanliga frågor

– Vart hittar jag uppstartsfilen?

Uppstartsfilen fick du i ditt bekräftelse-mail som kom efter att du genomfört ditt köp. Du hittar också på ”mitt konto” under ”nedladdningar”. Filen kan laddas ned 10 ggr., så spara den om du vill läsa den flera gånger.

– Hur hittar jag facebookgruppen

Facebookgruppen hittar du via länk i det mail du fick som bekräftelse på ditt köp. För att bli accepterad i gruppen behöver du ange ditt ordernummer eller din e-postadress som du använde när du genomförde ditt köp.

– Måste man vara med i facebookgruppen? Behöver man ha ett facebookkonto för att få ta del av allt?

Inget av materialet som har med medlemskapet att göra läggs ut på facebook. Facebookgruppen är bara en bonus och det är självklart valfritt att vara med där. Facebookgruppen är inte alls en nödvändig del av medlemskapet. Är man inte med i facebookgruppen missar man inget av det material som ingår.

– När får man veckobreven

Veckobreven publiceras här på bloggen varje söndag och kan bara låsas upp och läsas av inloggade medlemmar. Om du inte redan “följer” bloggen och får e-post om “nytt inlägg” så får du ingen särskild notis om att veckobrevet har publicerats. För att hitta gamla och nya veckobrev, klicka in under menyfliken “veckobrev”.

Vill du ha e-postmeddelande om alla nya inlägg på bloggen (inkl. veckobrev) så att du vet exakt när veckobreven publicerats – fyll i din e-post här:

– Hur avslutar man sitt medlemsskap?

Du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap genom att logga in på “mitt konto”, klicka “min prenumeration” till vänster och sedan “avsluta”.

– Vad händer när jag avbryter mitt medlemsskap/när går det ut?

När du avslutar medlemskapet (klicka “avbryt” under “prenumeration” på “mitt konto”) avbryter du framtida automatiska betalningar och du har kvar ett aktivt medlemskap för den månad du redan debiterats. 

“Jag kan inte öppna innehållet på premiumsidorna trots att jag har köpt ett medlemsskap, hur gör jag?”

Premiuminnehållet är upplåst bara när du är inloggad på “mitt konto” och du har ett aktivt medlemsskap.

Klicka här och logga in.

– Vad kostar det?

Det kostar 149 kr att gå med, sedan kostar det 149 kr i månaden för att fortsätta vara medlem. Du har ingen uppsägningstid! Avgiften dras automatiskt varje månad från ditt betalkort.

– Hur länge betalar man?

Du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap.

– Vem står bakom innehållet och kostråden och recepten man får?

Jag som står bakom medlemskapet, kostråden och recepten heter Nilla och arbetar heltid som kostrådgivare och coach sedan 2012. Min bakgrund som kock och pedagog (skola, omsorg) och Food and Beverage Manager använder jag mig av dagligen när jag skapar recept och guidar människor praktiskt. Läs mer…

– Vad är det för kostråd och recept man får?

 korta drag så går kostråden ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser) och att välja att äta rena och naturliga råvaror. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och balansera där det behövs.

Läs mer “vad är ren och läkande mat”

Boka/läs mer

What Our Clients Say
257 recensioner