Tack för ditt köp! Onlineprogram

Nilla Gunnarsson, matkonsult 1Det kvitto som du fått från Paypal till din e-postadress gäller som bekräftelse på ditt köp. Det är allt du behöver just nu. All annan information får du skickat till dig vanligtvis 7-6 dagar innan det program du köpt sätter igång. Du kommer att få information om hur du skaffar dig boken ”Sju steg till ett friskare jag” så fort jag vet att den finns i handeln. Du kan förboka den på adlibris som har ett av de mest förmånliga priserna på boken. Om du betalat strax inpå att programmet sätter igång kan det dröja 24-30 timmar innan du får dina filer skickade till dig.

Om du vill använda dig av en annan e-postadress för korrespondens under kostomställningen: skicka ett e-postmeddelande till mig på nillaskitchen@gmail.com och meddela mig det.

Facebook: Jag kommer att skicka ut inbjudan till den slutna facebookgruppen ca 5-7 dagar innan vi sätter igång. På grund av facebooks inställningar kan jag bara skicka inbjudan till samma e-postadress en gång. Därför behöver du hålla utkik efter inbjudan någon vecka innan start så att du inte råkar radera den eller liknande. Inbjudan kommer till din ordinarie e-postadress från facebook. Leta i skräpkorg eller mappen för sociala mail om du inte hittar inbjudan direkt. Om du har en annan e-postadress länkad till ditt facebookkonto än den som du använt dig av när du betalade (länkad till paypal), meddela mig den adressen så att inbjudan går smidigt. 

Kontakt:

inspirilla@gmail.com
nillaskitchen@gmail.com (används bara under perioden som kostprogrammen är igång)

Kommentera