Tjänster och program…

Onlineprogram

Tre veckor för dig som vill äta gott och…

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Välj själv…..

Holistisk kostrådgivning (3 veckor)

Du får: två 60-minuters träffar med mig, en inledande träff och en avslutande med 3-4 veckors mellanrum. Textmaterial med råd och recept ingår, efter vår sista träff får du ytterligare…

Coaching mat, kropp & känslor

Jag jobbar med dig som vill förbättra din kontakt med din kropp, förändra gamla vanor och beroendebeteenden, öka din självkänsla, lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt. Vi ses antingen 1, 3 eller flera gånger.

Det är en fantastisk kurs där man får lära sig att äta bra kost. I mitt fall har jag blivit bättre på många plan. Mail varje dag med bra information. Supergoda och bra recept. Att stötta varandra i Facebook gruppen har varit toppen där vi lagt upp maten vi gjort och tankar kring det vi vill förmedla. En toppen kurs helt enkelt. Nilla är toppen hon gör skillnad.

Elisabeth Engström

Trodde aldrig det var möjligt att följa något då jag testat massor men redan… Men denna enkla mat och att du själv kan välja utan några pekpinnar att SÅHÄR MÅSTE det vara har gjort att jag hållit fast vid planen. Känner mig mycket mer harmonisk i beslut och mat. Jag tänker fortsätta förenkla och känna efter precis så som. Nilla rekommenderar. Tack Nilla!!!

Malin

Konsultuppdrag

Mina tidigare uppdrag inkluderar bl.a. receptutveckling för varumärken och kostplan för vetenskapliga studier…

Några expertområden är glutenfri, mjölkfri och sockerfri kost, antiinflammatorisk kost och växtbaserad kost mm. Läs mer på sidan “om mig“. Kontakta mig för förfrågan eller boka möte…

What Our Clients Say
257 recensioner