Vill du äta efter mina råd & recept i 3 veckor?

Nilla GunnarssonSista chansen i år: Kostomställningen – 21 dagar onlineprogram!

Klicka här och boka nu…

Vi sätter igång den 15 november! Under 3 veckor får du sedan coaching av mig i en sluten facebookgrupp där ni alla som deltar inspirerar och peppar varandra. Förutom recept, listor och ett utförligt info-häfte så får du dagliga coachande e-mails från mig första veckan och sedan när det behövs.

KOSTOMSTÄLLNINGEN ÄR FÖR DIG OM DU VILL…

 • övergå till en kost som fungerar för dig på lång sikt.
 • komma igång med en ny, ren kost som stimulerar självläkning
 • ha piggare fysisk och mental energi
 • dämpa och förebygga sjukdomar
 • lära dig om hur du kan äta på ett sätt som är hållbart för resten av livet
 • balansera din kroppsvikt (om så önskas)

Maten är det viktiga under det här programmet, det vi njuter av och det vi bygger vår hälsosamma framtid av. Vi fokuserar mer på det vi inför istället för det vi utesluter för att skapa en inspirerande energi i gruppen. Vi provar nya recept, känner efter, reflekterar och lär känna våra reaktioner. Vi delar med oss av våra upptäckter och erfarenheter i facebook-gruppen om vi vill. Anmäl dig här…


KO widget1SAGT OM KOSTOMSTÄLLNINGEN:

”Peppningen av andra i gruppen har varit toppen. Roligt att få tips och stöd där samt se framgångarna hos andra deltagare som har värre hälsobekymmer än jag. Nillas kunskap och coaching har varit jättebra! En verklig inspiratör.”

”Vikten har rasat ca 5 kg, mitt ”mamma hull” är borta och min rätta vikt är tillbaka! Yee!! Humöret är jämnare!”

”Min viktigaste insikt var att jag faktiskt klarade det så bra och att det finns fantastiska ersättningar för det som inte är så bra för oss. Nu är de inte ersättningar längre utan självklara val! Underbart!!”

”Både sambon och jag pratar nu efter kostomställningen öppet inför andra om vår nya ”livsstil”, speciellt sambon. Han är så jätte nöjd över detta. Han märker ännu större skillnad än mig Hur bra han mår nu, piggare framför allt!”

Läs mer vad andra sagt här…


DETTA INGÅR:

 1. Ett utförligt informationshäfte om kosten och de nya vanorna.
 2. Recept till dagens alla måltider, en veckas menyplanering och råvarulista.
 3. Dagliga e-mail med coaching, tips och recept den första veckan och efter det när det behövs (varje/varannan dag).
 4. Extra coachingverktyg för självreflektion och personlig utveckling så att du lyckas med genomförandet.
 5. Tillgång till en sluten facebookgrupp där vi alla tipsar varandra och har möjlighet att ställa och få svar på våra frågor. Jag deltar i aktivt i gruppen varje dag.
 6. Efter de 21 dagarna; en summering och ord på vägen via e-post hur du kan fortsätta.

nlp 21 DAGAR TILL EN NY VANA:

Anledningen till att många har svårt att etablera nya vanor som består resten av livet är att vi inte vet vad vi ska ersätta det gamla med. Vi kan ha förknippat förändring av kosten med begränsningar och torftighet. Jag vill förmedla att äta rätt är lätt – när vi väl fått bollen i rullning.

Syftet med den här gruppen är att erbjuda det som gör det möjligt att fortsätta på egen hand: recept, råvarutabeller, pepp från andra i gruppen, tydlig information och coaching. De egna erfarenheterna av genomförandet av programmet är något vi har med oss resten av livet.


VAD ÄTER VI?

korta drag så går kostomställningen ut på att utesluta de livsmedel som är svåra för kroppen att hantera (t.ex vete, gluten, mjölkprotein, vitt socker, tillsatser, gifter). Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och åtgärda där det behövs. När vi utesluter sådant som vi egentligen är överkänsliga emot upptäcker vi vilken nivå av hälsa som egentligen är möjlig för oss.

Vi äter en läkande kost som är renande, blodsockerbalanserande, basbildande ochinflammationsdämpande. Det innebär en hälsosam husmanskost baserad på grönsaker men som inte exkluderar fisk, ägg och kött av bra kvalitet om man inte själv vill det.

Med ren mat så menar man ofta mat som inte är processad, genmanipulerad, som oftast är ekologisk och är utan tillsatser. Med läkande kost så tar man även med i beaktande andra aspekter med maten – att den är i rätt kombinationer för syra/basbalansen och att den är inflammationsdämpande eller åtminstone inte inflammationsdrivande. Du kommer med andra ord att lära dig hur du blir din egen doktor med maten som medicin på den här resan!

Det finns utrymme för stor flexibilitet inom ramen för riktlinjerna och det går t.ex bra att delta både om du är vegan, om du äter kött eller om du har specifika överkänsligheter/allergier. Men vissa ramar är naturligtvis väldigt strikta och de håller vi oss till.

Du får information om hur du ska tänka och anpassa kosten till din vardag så att den passar dig och du kommer att äta dig mätt flera gånger om dagen på näringstät och smakrik mat! Anmäl dig nu…

PRIS: 848 kr
Anmäl dig nu…

Kommentera