• vill du skapa en vändpunkt i livet?
 • vill du äntligen uppleva en positiv relation till mat och den egna kroppen?
 • vill du komma i kontakt med din kropps intuition?
 • vill du öka din livsenergi?

I den här coachingen ger du dig själv ett unikt tillfälle att komma i kontakt med ditt innersta och med din fysiska och känslomässiga intuition. Syftet är att nå orsakerna på djupet med det du vill förändra – så att obalanser och blockeringar kan lösas upp av sig själv på ett naturligt sätt.

 • du kanske upplever att du “sitter fast” eller misslyckas gång på gång med satsningar på hälsan?
 • har du haft svårt att komma igång med att bryta vanor, mår generellt dåligt eller vill resa dig ur depression?
 • vill du ha hjälp med ett specifikt område så som kroppsuppfattning, relationen till mat, självkänsla, relationer, pengar, arbete, beroenden, stress osv.

Vi möts 1, 3, 5 eller uppåt 10 ggr efter dina behov. Om vi ses regelbundet brukar jag föreslå att ses var 14e dag i början. Läs mer…


Varför coaching – mat, kropp & känslor

De svar vi söker på fysiska obalanser har alltid en orsak på ett undermedvetet plan. Även hur vi relaterar till den egna kroppen eller till mat. Vi kan uppnå resultat snabbare genom att förbigå det medvetna sinnet och läka blockeringar på en nivå bortom det medvetna, analyserande sinnet.

Att börja må bättre handlar om att komma i kontakt med oss själva, att minnas det vi innerst inne vet, att våga växa på ett naturligt sätt och att börja vara mer autentisk. I den processen kan vi behöva hjälp och guidning. Mitt intention för alla klienter är att genom att nå inåt till sin kärna komma i kontakt med sitt eget högsta bästa, att utvecklas och växa för att så snabbt som möjligt får tillgång till sin största potential. 

När vi lever vårt liv i samklang med vårt inre och vår kropps visdom kan vi inte bara förverkliga våra egna önskningar med större lätthet – utan vi bidrar också automatiskt till att skapa bättre värld runt om oss. När vi förändrat orsakerna till de symtom och problem vi hittills upplevt – så skapar det ringar på vattnet. Vi kan börja relatera till oss själva, men även till mat, pengar, andra människor osv. på ett mer konstruktiv sätt.


Om mig som coach/terapeut och annat viktigt för dig att veta

Jag har arbetat med coaching och rådgivning sedan 2012. Idag ingår onlineprogram, receptutveckling och författande som ytterligare delar av min verksamhet tillsammans med den individuella rådgivningen. Genom coachingen hjälper jag människor bl.a. med kroppsuppfattning, förändra gamla vanor, beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt.

I coachingen utgår vi ifrån att alla svar redan finns inom oss och att vi redan har de nödvändiga resurser som behövs. Klienten blir inte tillsagd att tycka eller tänka på ett visst sätt utan det är vårt eget undermedvetna som själv guidar lösningarna. Ditt undermedvetna vet alltid vad som är bäst för just dig – att du inte är medveten om alla svar just nu i dina tankar är normalt – under ytan finns allt där. Det är mitt jobb som coach att guida dig under våra sessioner tillsammans så att du känner igen dina egna rätta steg du behöver ta. En spännande process!

Mitt jobb som coach är på sätt och viss att skapa utrymme för dig att komma i kontakt med det du inte visste att du redan visste. Alla insikter du tar med dig kommer inifrån dig själv. Du skapar på så sätt ökad självständighet, självkännedom och inre styrka. Attityden hos mig som Coach är generellt en av nyfikenhet och öppenhet.


Mer om NLP och övriga verktyg

Vi tenderar som människor att återgå till gamla automatiska mönster och beteenden igen och igen; NLP är ett fantastiskt verktyg som hjälper oss att skapa flexibilitet i vår inre karta av vad som är “jag” och vad som är möjligt. Jag använder mig av NLP endast som djupgående terapimetod för läkande sinne-kropp-själ. NLP-tekniker som terapiform ger oss tillbaka makten över vårt eget inre med ofta ganska revolutionerande resultat. Ändå med känslan av att “det gick av sig själv”. Det som krävs är att vi är beredda att verkligen förändras.

NLP står för Neuro-Linguistic Programming. ”Neuro” hänvisar till vår neurologi; “linguistic” till språket; programmering avser hur språket fungerar som programmeringar av vår neurologi. Det är inte alls så konstigt eller tekniskt som det låter. Genom språket har vi skapat en världsbild och självbild – och en inre karta av verkligheten. Vilket ofta innebär låsningar av våra tankesätt och känslomönster. Men med NLP-tekniker blir språket nycklar som låser upp våra undermedvetna programmeringar och frigör oss från gamla tankesätt och känslomässiga mönster.

NLP används inom en mängd olika områden i samhället. Bl.a. coaching, ledarskapsträning, marknadsföring, hypnos, terapi osv. Min utbildning har varit strikt fokuserad på personlig och själslig utveckling med tilläggs-certifiering för Break-Through-Coaching och Higher-Self-Healing. Det innebär mer djupgående-terapi än traditionell NLP. 

Nillas certifieringar

Kost och näringsrådgivare (Axelssons)
NLP Master Practitioner Coach (Nordic Light Institute)
NLP Break Through Coach (Nordic Light Institute)
Higher Self Healing Master Practitioner (NLP)
Atlantean Healing practitioner (Birkan Tore)
Angel Medium (Birkan Tore)


Värdegrund

Med prepositions of NLP som utgångspunkt.

 1. Respekt för andra människors modell av världen.
 2. Själen och kroppen påverkar varandra.
 3. Människor svarar på sin upplevelse, inte på verkligheten själv. Kartan är inte territoriet.
 4. Varje beteende har en positiv avsikt. Alla gör det bästa de kan med de resurser de har tillgängliga.
 5. Människor gör det bästa valet de kan i situationen. Beteenden är inriktat på anpassning.
 6. Acceptera personen; ändra beteendet.
 7. Beteende och förändring ska utvärderas med avseende på kontext och ekologi.
 8. Människor har alla resurser som de behöver för att göra de ändringar de vill ha. Vi har redan alla resurser vi behöver eller så kan vi skapa dem. Det finns inga oresursmässiga människor, bara oresursrika tillstånd.
 9. Vad som är möjligt i världen och möjligt för mig är bara en fråga om hur.
 10. Systemet (personen) med mest flexibilitet (val) av beteende kommer att ha mest inflytande.
 11. Det finns inga fel eller misstag, bara feedback.
 12. Det finns inga omöjliga klienter, bara oflexibel kommunikation.
 13. Att ha val är bättre än att inte ha val. Alla processer bör formas för att öka möjligheterna till val och utveckla större personlig flexibilitet.
 14. Alla processer bör öka/främja helhet (wholeness) och läkande.

Betalning/bokning

 • Du kan antingen boka genom att genomföra ett köp direkt eller genom att maila: info@nillaskitchen.com. Om du genomför ett köp direkt kontaktar vi dig inom 48h för att avtala en tid som passar.
 • Det går vanligtvis bra att avtala en första träff inom 3-14 dagar (undantaget semestertider).
 • Du kan dela upp summor över 1500 kr på tre månader utan extra kostnad.
 • Du kan välja faktura och skjuta på betalningen 30 dagar.

Tveka inte att maila oss med önskemål eller frågor.


Samtal via Skype eller google hangouts

Alla samtal sker via Skype eller google hangouts. Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: www.skype.com/sv/get-skype/


Annonser
%d bloggare gillar detta: