• vill du skapa en vändpunkt i livet?
 • vill du äntligen uppleva en positiv relation till mat och den egna kroppen?
 • vill du komma i kontakt med din kropps intuition?
 • vill du öka din livsenergi?

I den här coachingen ger du dig själv ett unikt tillfälle att komma i kontakt med ditt innersta och med din fysiska och känslomässiga intuition. Syftet är att nå orsakerna på djupet med det du vill förändra – så att obalanser och blockeringar kan lösas upp av sig själv på ett naturligt sätt.

 • du kanske upplever att du “sitter fast” eller misslyckas gång på gång med satsningar på hälsan?
 • har du haft svårt att komma igång med att bryta vanor, mår generellt dåligt eller vill resa dig ur depression?
 • vill du ha hjälp med ett specifikt område så som kroppsuppfattning, relationen till mat, självkänsla, relationer, pengar, arbete, beroenden, stress osv.

Vi möts 1, 3, 5 eller fler efter dina behov. Om vi ses regelbundet brukar jag föreslå att ses var 14e dag i början. Har du frågor eller vill veta mer, maila mig så ringer jag upp dig för ett kort telefonsamtal (ca 10 min) där du kan få svar på dina frågor.


Varför coaching – mat, kropp & känslor

De svar vi söker på fysiska obalanser har alltid en orsak på ett undermedvetet plan. Även hur vi relaterar till den egna kroppen eller till mat. Vi kan uppnå resultat snabbare genom att förbigå det medvetna sinnet och läka blockeringar på en nivå bortom det medvetna, analyserande sinnet.

Att börja må bättre handlar om att komma i kontakt med oss själva, att minnas det vi innerst inne vet, att våga växa på ett naturligt sätt och att börja vara mer autentisk. I den processen kan vi behöva hjälp och guidning. Mitt intention för alla klienter är att genom att nå inåt till sin kärna komma i kontakt med sitt eget högsta bästa, att utvecklas och växa för att så snabbt som möjligt får tillgång till sin största potential. 

När vi lever vårt liv i samklang med vårt inre och vår kropps visdom kan vi inte bara förverkliga våra egna önskningar med större lätthet – utan vi bidrar också automatiskt till att skapa bättre värld runt om oss. När vi förändrat orsakerna till de symtom och problem vi hittills upplevt – så skapar det ringar på vattnet. Vi kan börja relatera till oss själva, men även till mat, pengar, andra människor osv. på ett mer konstruktiv sätt.


Gör så här:

 • Boka eller skicka förfrågan genom att maila: info@nillaskitchen.com.
 • Jag kontaktar dig inom 48h för att avtala en tid som passar. Om du vill kan du be att bli uppringd för ett kortare samtal (ca 10 min) för att få svar på dina frågor innan du bokar.
 • Det går vanligtvis bra att avtala en första träff inom 3-14 dagar (undantaget semestertider).
 • Du kan dela upp summor över 1500 kr.
 • Du kan välja faktura och skjuta på betalningen 30 dagar.

Tveka inte att maila oss med önskemål eller frågor.


Boka videosamtal eller möte i Stockholm

Jag tar emot hemma hos mig i Stockholm nära Hornstull eller via Skype eller google hangouts. Behöver du instruktioner är det bara att maila.

Ang. videosamtal

Videosamtal fungerar lika bra som att träffas i samma rum. Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning, då fungerar det precis lika bra. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: www.skype.com/sv/get-skype/


Annonser
%d bloggare gillar detta: