90-minuters samtal via videosamtal (Skype oftast eller t.ex. Zoom). Vi ses antingen 1, 3 eller flera gånger. Har du frågor eller vill veta mer, maila mig och om du vill, ange ditt telefonnummer så ringer jag upp dig för ett kort telefonsamtal (ca 10 min) där du kan få svar på dina frågor innan du bestämmer dig för att boka.

I den här coachingen ger du dig själv ett unikt tillfälle att komma i kontakt med ditt innersta och med din fysiska och känslomässiga intuition. Syftet är att nå orsakerna på djupet med det du vill förändra – så att obalanser och blockeringar kan lösas upp av sig själv på ett naturligt sätt. Ofta landar samtalen i områden och orsaker vi kanske inte själva förväntat oss innan samtalet.

Genom coachingen hjälper jag människor bl.a. med kroppsuppfattning, förändra gamla vanor, beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt. Jag har arbetat med terapisamtal och kostrådgivning sedan 2012. Läs mer om mig…

Varför coaching – mat, kropp & känslor

Svar vi söker på fysiska obalanser har alltid en orsak på ett undermedvetet/känslomässigt plan. Vi styrs mer än de flesta av oss tror av gamla programmeringar och hur mycket vi än anstränger oss så hamnar vi tillbaka på ruta ett, om och om igen.

Att skapa en verklig vändpunkt och börja må bättre handlar om att komma i kontakt med oss själva, att minnas det vi innerst inne vet, att våga växa på ett naturligt sätt. I den processen kan vi behöva hjälp och guidning.

Min intention för alla klienter är att genom att komma i kontakt med sitt eget högsta bästa, att utvecklas och växa för att så snabbt som möjligt får tillgång till sin största potential. När vi lever vårt liv i samklang med vårt inre och vår kropps visdom kan vi inte bara förverkliga våra egna önskningar med större lätthet – utan vi bidrar också automatiskt till att skapa bättre värld runt om oss.

I coachingen utgår vi ifrån att alla svar redan finns inom oss och att vi redan har de nödvändiga resurser som behövs. Klienten blir inte tillsagd att tycka eller tänka på ett visst sätt utan det är vårt eget undermedvetna som guidar fram insikter och svar.

Ditt undermedvetna vet alltid vad som är bäst för just dig – att du inte är medveten om alla svar just nu i dina tankar är normalt. Det är mitt jobb som coach att guida dig under våra sessioner tillsammans så att du känner igen dina egna rätta steg du behöver ta. En spännande process!

Om coachingen och mig som terapeut

Jag har arbetat med coaching och rådgivning sedan 2012. Idag ingår onlineprogram, receptutveckling och författande som ytterligare delar av min verksamhet tillsammans med den individuella rådgivningen. Genom coachingen hjälper jag människor bl.a. med kroppsuppfattning, förändra gamla vanor, beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt.

Mitt jobb som coach är att skapa utrymme för dig att i princip komma i kontakt med det du inte visste att du redan visste. Alla insikter du tar med dig kommer inifrån dig själv. Du skapar på så sätt ökad självständighet, självkännedom och inre styrka. Attityden hos mig som Coach är en av nyfikenhet och öppenhet.

NLP är ett fantastiskt verktyg som hjälper oss att skapa flexibilitet i vår inre karta av vad som är “jag” och vad som är möjligt. Jag använder mig av NLP endast som djupgående terapimetod för läkande sinne-kropp-själ. NLP-tekniker som terapiform ger oss tillbaka makten över vårt eget inre med ofta ganska revolutionerande resultat. Ändå med känslan av att “det gick av sig själv”. Det som krävs är att vi är beredda att verkligen förändras.

Så här går det till

Vi möts i samtal (90 minuter per gång, just nu endast via videsamtal – Skype eller Zoom) 1, 3, eller fler gånger efter dina behov. Om vi ses regelbundet brukar jag föreslå att ses var 14e dag i början.

Det enda du behöver göra är att:

 1. antingen först höra av dig till mig om du har frågor… eller…
 2. boka tid i bokningskalendern (du kan också göra upp med mig om en tid via mail).
 3. se till att du är bekant med den videofunktion du väljer – gärna Skype.
 4. logga in vid tiden får vårt möte – jag ringer upp dig/startar videomötet. Se till att du kan tala ostört och med stängd dörr.
Ang. videosamtal

Videosamtal fungerar lika bra som att träffas i samma rum! Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning, då fungerar det precis lika bra. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: www.skype.com/sv/get-skype/


Hur många av dessa påståenden gäller dig?

 • …har ofta upplevt känslor som skuld och/eller skam relaterat till kroppen, ät-beteenden eller mat.
 • …har ofta mycket tankar på mat och att inte veta när eller vad nästa måltid blir ger dig oro och kanske till och med ångest.
 • …har använt mat för att kontrollera känslor (kan vara ledsnad, oro, ängslan, osäkerhet, stress, trötthet, social ångest osv)
 • …har ofta använt mat/ätande som belöning och “morot” = “när jag är klar med den här uppgiften får jag ta en chokladbit”
 • …har haft svårt att bryta dåliga vanor trots många försök eller har haft svårt att “komma till skott” och inleda förändringar.
 • …har svårt att uppräthålla nya positiva vanor.
 • …har eller har haft beroenden eller beroendebeteenden.
 • …har upplevt att andra eller “vardagen” saboterar eller påverkar dig negativt så att du inte lyckas med det du vill.
 • …vill uppleva en positiv relation till mat, hälsa och den egna kroppen.
 • …vill bryta mer eller mindre negativa beteenden kring mat och hälsa.
 • …vill komma i bättre kontakt med din intuition kring mat och hälsa.
 • …vill ha hjälp med ett specifikt område som du vet hänger ihop med val kring din hälsa som självkänsla, depression, relationer, pengar, arbete, stress osv.

Såklart är det möjligt att känna igen sig i både ett eller alla av ovan nämnda påståenden. De flesta av oss känner igen oss – mat/känslor/självbild hänger intimt ihop – det är inget konstigt. Listan med påståenden kan ändå hjälpa oss ringa in och sätta ord på de problem vi upplever och kanske vad vi behöver hjälp med.

Sagt om…

What Our Clients Say
257 recensioner