kostråd

Sagt om 21-dagarsprogrammet online

“Vilken omvälvande period det här har varit. Först har jag varit helt förbluffad över hur “lätt” det har varit. Jag har aldrig följt ett enda program utan ideliga snedsteg och vånda över saker jag avstår, men nu! Inget ohanterligt sug, inga återfall, ingen lust att fuska. Jag är helt paff, fast glad.

Hälsovinster då? Jag har gått ner 4 kilo utan att egentligen anstränga mig alls. Jag har aldrig ont i magen längre, känner mig inte uppsvälld eller överäten. Jag har ingen huvudvärk längre, inga blodsockerfall eller de klassiska humörsvängningar som jag skyllt på mens/pms. Mina mjälleksem i hårbotten har försvunnit helt.
Jag har fått en bättre matrutin (frukost lunch mellis middag) och jag sover mer än förut.

Jag är fantastiskt glad att jag valde att genomföra detta nu, och jag kommer absolut att vilja behålla den känsla av energi och glädje jag känner inför hösten och livet i stort.
Tack för att ni har varit här med mig och inspirerat och peppat!”

“Fantastiskt bra upplägg. Det har fungerat hur bra som helst. Är förbluffad över hur lätt det gått!”


“Jag har i stort sett varit mjöl och sockerfri sedan i slutet av 2013 då jag halkade in på LCHF efter en diet så någon direkt utrensning har jag inte känt av. Jag hade däremot ingen tur med viktnedgång på LCHF så efter en tid tog jag bort mejerier med förutom smör och ost men det hjälpte tyvärr inte heller. Jag har extremt svårt att gå ner i vikt men tappat tre kilo under den här perioden. Jag har inte bråttom utan tänker som Nilla skriver att jag med hjälp av kosten ska balansera min kroppsvikt.”


“Vad som inte nog kan understrykas är att styrkan med ditt program är omsorgen om hela livet. Hela människan. Recepten är så klart smaskiga men att få hjälp med att ta hand om sig själv är för mig den bästa gåvan. Jag mår så mycket bättre av denna mat.  Jag värdesätter också din inställning till vissa mirakelkurer och supermat som gurkmeja och gröna bananer.”


“Tack Nilla för ett fantastiskt bra upplägg! Jag har följt många upplägg, men det här det enda som har fått mig att lyckas med helheten Jag kommer helt klart fortsätta med denna läkande kost i fortsättningen för att det har gett mig många hälsovinster som underlättar i min vardag! Tack!”


“Tack Nilla för dessa 21 dagar & dina böcker! Har med din hjälp fått verktygen till att ändra min kost o må så mycket bättre både familj, vänner o jobbar kompisar är förbluffade över hur jag mår idag mot för några månaden sedan. Så för mig är detta starten till mitt nya piggare o friskare liv så ännu tack för all inspiration du givit”


”Tre veckor utan socker, gluten och mejeri. Ett fantastiskt 21 dagars program med recept och coachning av Nilla’s Kitchen​ har skapat härliga insikter. Kosten betyder så mycket för hur man man mår är en insikt som blivit alltmer påtaglig för min del; med ålder, hormoniell cancer, stelare leder och biverkningar… allt det där som inte fanns i livet tidigare. Dessa 3 v med massa god mat, massa grönsaker och finurliga alternativ med ren naturlig mat utan tillsatser har gjort livet piggare, smärtfritt, ohungrigare, sömnrikare, mer inspirerat till att planera och äta bra. För några veckor sedan var träning = smärta och rätt mycket ångest men nu har det gått strålande. Det är inte svårt egentligen men kräver motivation och planering. Att det vi gör och stoppar i oss nu är inte är för att bli yngre utan för att bli äldre. Vem orkar strunta i det,liksom? “


“Jag kan förstås bara tala för mig själv men de här tre veckorna har gett mig mer än vad de senaste åren på egen hand har gjort. Tankesättet, matlagningen, rutinerna, hur jag väljer att behandla min kropp… Nilla, du är grym!👊TACK.”


  “Jag känner mig lättare, klarare, starkare, piggare, mer harmonisk, friskare, mer målmedveten. Gladare.”


” Programmet känns genomtänkt, genomförbart och proffsigt”


”Kroppen känns pigg när den ska vara pigg, och trött när den ska vara trött. Har tidigare haft svårt för att komma i säng, och väl i säng har jag inte kunnat sova. Nu slocknar jag nästan direkt och vaknar pigg och utvilad på morgonen!”


  ”Det som jag uppskattade mest under programmet var: tips på nya maträtter (förutom de i boken), pepp från de andra i gruppen, att programmet är anpassad och ok för vegetarianer/veganer.”  

”Jag har verkligen uppskattat att du fångat upp saker som dykt upp och format dina mail efter det. Det har känts genuint och äkta (och inte skapat införväg). Även din närvaro i fb gruppen. Tydligheten och stödet för våra olika förutsättningar.”


”Kostomställningen uppfyllde verkligen mina förväntningar. Massor med bra tips om hur man kan tänka och vilka livsmedel som finns och kursen har skapat en medvetenhet hos mig som jag gläds åt. Glad för att få en info i början som gjorde det lättare att handla och planera. Uppskattade också de goda och härliga recepten som också gjorde det lättare att hålla sig till omställningen. FB gruppen har varit till stor glädje. Dessutom ett bra prisnivå tycker jag.”


”Jag har fått många verktyg och det är förvånansvärt lätt att äta rent! Jag känner en skillnad att jag mår mycket bättre. Fin hy, lugnare mage utan så stora bekymmer, mindre smärta, mer alert, mer energi men lättare att gå ned i varv.”


”Du får deltagarna att tänka långsiktigt med maten och inte bara dessa 3 veckor. Du får även deltagarna att fundera på (och hitta) “vem” dom är i matväg. Det är väldigt givande. Att du hela tiden finns där och ger tips på vad man kan äta “istället”. Att du är så avslappnad med programmet. Man känner lust. Du gör det sååå bra!”


”Peppningen av andra i gruppen har varit toppen. Roligt att få tips och stöd där samt se framgångarna hos andra deltagare som har värre hälsobekymmer än jag. Nillas kunskap och coaching har varit jättebra! En verklig inspiratör.”


”Jag har verkligen insett hur viktig kosten är för hälsan! Det här är så här jag måste inrätta mitt liv framöver. Det är inget projekt. Det är ett förhållningssätt.”


”Mitt eget genomförande av kostomställningen var över all förväntan. Vi har i familjen ändrat matvanorna till dina riktlinjer, inte slaviskt, men vi har en ”röd tråd” nu att följa. Fått mer kännedom om våra kroppar, vad vi kan äta och inte.  Jag älskar att jag fått en medvetenhet och gehör i hur MIN kropp fungerar!”


”Min viktigaste insikt var att jag faktiskt klarade det så bra och att det finns fantastiska ersättningar för det som inte är så bra för oss. Nu är de inte ersättningar längre utan självklara val! Underbart!!”


”Vikten har rasat ca 5 kg, mitt ”mamma hull” är borta och min rätta vikt är tillbaka! Yee!! Humöret är jämnare!”


”Både sambon och jag pratar nu efter kostomställningen öppet inför andra om vår nya ”livsstil”, speciellt sambon. Han är så jätte nöjd över detta. Han märker ännu större skillnad än mig Hur bra han mår nu, piggare framför allt!”


”Det var bra med din tillgänglighet och gruppens! Kände stöd, kunde fråga och få svar direkt. Underbart med alla tips man fick. Det blir en bestående kostomställning.”


”Jag är både stolt och glad över att jag så lätt har kunnat följa och vidareutveckla denna kost. Har inte känt mig hungrig eller otillfredsställd. Fortsätter nu med samma tänk och använder inte mjöl eller socker mera. Känns väldigt bra!”

Läs mer eller boka nästa omgång här…

(8) Comments

  1. […] Läs mer vad andra sagt…. […]

  2. […] Läs vad tidigare deltagare sagt här… […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d