Sagt om 21-dagarsprogrammet online

Läs mer om kostprogrammet online här…

:)”Tre veckor utan socker, gluten och mejeri. Ett fantastiskt 21 dagars program med recept och coachning av Nilla’s Kitchen​ har skapat härliga insikter. Kosten betyder så mycket för hur man man mår är en insikt som blivit alltmer påtaglig för min del; med ålder, hormoniell cancer, stelare leder och biverkningar… allt det där som inte fanns i livet tidigare. Dessa 3 v med massa god mat, massa grönsaker och finurliga alternativ med ren naturlig mat utan tillsatser har gjort livet piggare, smärtfritt, ohungrigare, sömnrikare, mer inspirerat till att planera och äta bra. För några veckor sedan var träning = smärta och rätt mycket ångest men nu har det gått strålande. Det är inte svårt egentligen men kräver motivation och planering. Att det vi gör och stoppar i oss nu är inte är för att bli yngre utan för att bli äldre. Vem orkar strunta i det,liksom? ”
”Jag kan förstås bara tala för mig själv men de här tre veckorna har gett mig mer än vad de senaste åren på egen hand har gjort. Tankesättet, matlagningen, rutinerna, hur jag väljer att behandla min kropp… Nilla, du är grym!👊TACK.”
collage_nytt
”Jag känner mig lättare, klarare, starkare, piggare, mer harmonisk, friskare, mer målmedveten. Gladare.”
 
” Programmet känns genomtänkt, genomförbart och proffsigt”
 
”Kroppen känns pigg när den ska vara pigg, och trött när den ska vara trött. Har tidigare haft svårt för att komma i säng, och väl i säng har jag inte kunnat sova. Nu slocknar jag nästan direkt och vaknar pigg och utvilad på morgonen!”
 
”Det som jag uppskattade mest under programmet var: tips på nya maträtter (förutom de i boken), pepp från de andra i gruppen, att programmet är anpassad och ok för vegetarianer/veganer.”
 
”Jag har verkligen uppskattat att du fångat upp saker som dykt upp och format dina mail efter det. Det har känts genuint och äkta (och inte skapat införväg). Även din närvaro i fb gruppen. Tydligheten och stödet för våra olika förutsättningar.”


”Kostomställningen uppfyllde verkligen mina förväntningar. Massor med bra tips om hur man kan tänka och vilka livsmedel som finns och kursen har skapat en medvetenhet hos mig som jag gläds åt. Glad för att få en info i början som gjorde det lättare att handla och planera. Uppskattade också de goda och härliga recepten som också gjorde det lättare att hålla sig till omställningen. FB gruppen har varit till stor glädje. Dessutom ett bra prisnivå tycker jag.”

 
”Jag har fått många verktyg och det är förvånansvärt lätt att äta rent! Jag känner en skillnad att jag mår mycket bättre. Fin hy, lugnare mage utan så stora bekymmer, mindre smärta, mer alert, mer energi men lättare att gå ned i varv.”

 
”Du får deltagarna att tänka långsiktigt med maten och inte bara dessa 3 veckor. Du får även deltagarna att fundera på (och hitta) “vem” dom är i matväg. Det är väldigt givande. Att du hela tiden finns där och ger tips på vad man kan äta “istället”. Att du är så avslappnad med programmet. Man känner lust. Du gör det sååå bra!”

 

”Peppningen av andra i gruppen har varit toppen. Roligt att få tips och stöd där samt se framgångarna hos andra deltagare som har värre hälsobekymmer än jag. Nillas kunskap och coaching har varit jättebra! En verklig inspiratör.”

 

”Jag har verkligen insett hur viktig kosten är för hälsan! Det här är så här jag måste inrätta mitt liv framöver. Det är inget projekt. Det är ett förhållningssätt.”

 

”Mitt eget genomförande av kostomställningen var över all förväntan. Vi har i familjen ändrat matvanorna till dina riktlinjer, inte slaviskt, men vi har en ”röd tråd” nu att följa. Fått mer kännedom om våra kroppar, vad vi kan äta och inte.  Jag älskar att jag fått en medvetenhet och gehör i hur MIN kropp fungerar!”

 

”Min viktigaste insikt var att jag faktiskt klarade det så bra och att det finns fantastiska ersättningar för det som inte är så bra för oss. Nu är de inte ersättningar längre utan självklara val! Underbart!!”

 

”Vikten har rasat ca 5 kg, mitt ”mamma hull” är borta och min rätta vikt är tillbaka! Yee!! Humöret är jämnare!”

 

”Både sambon och jag pratar nu efter kostomställningen öppet inför andra om vår nya ”livsstil”, speciellt sambon. Han är så jätte nöjd över detta. Han märker ännu större skillnad än mig Hur bra han mår nu, piggare framför allt!”

 

”Det var bra med din tillgänglighet och gruppens! Kände stöd, kunde fråga och få svar direkt. Underbart med alla tips man fick. Det blir en bestående kostomställning.”

 

”Jag är både stolt och glad över att jag så lätt har kunnat följa och vidareutveckla denna kost. Har inte känt mig hungrig eller otillfredsställd. Fortsätter nu med samma tänk och använder inte mjöl eller socker mera. Känns väldigt bra!”

Läs mer eller boka nästa omgång här…

 

 

  1. Pingback: Sista chansen! Häng på onlineprogrammet ”21 dagar ren och läkande mat” Start söndag… | Nilla's Kitchen

  2. Pingback: Sista chansen innan sommaren – må bättre med 21 dagar ren och läkande mat – start 27 maj! | Nilla's Kitchen

  3. Pingback: 21 dagar ren och läkande mat onlineprogram – start 27 maj! BOKA NU! | Nilla's Kitchen

  4. Pingback: Nästa start av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat – 12 aug! | Nilla's Kitchen

  5. Pingback: 21 dagar ren och läkande mat onlineprogram – start 12 aug! | Nilla's Kitchen

Kommentera

Strax kan du boka tjänster och onlineprogram direkt här via hemsidan - håll utkik efter uppdateringar! Fram tills dess - klicka "SHOP" för att t.ex boka nästa onlineprogram. Avvisa

%d bloggare gillar detta: