kostråd

Nyheter: friskvårdsbidrag, alla vårens datum, nya tjänster

Här kommer 3 viktiga tips inför våren. Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till kostrådgivning och stresshantering? Jag är ansluten till Actiway men de flesta arbetsgivare godkänner faktura som kvitto. Så det är alltså bara att boka och lämna in kvitto/faktura till arbetsgivaren. Har du frågor är det bara att höra av sig: info@nillaskitchen.com.

1. Använd ditt friskvårdsbidrag

Jag är ansluten till Actiway så har du friskvårdspengar via dom så bokar dudär. Annars bokar du här via hemsidan så kontaktar vi dig inom 48h så att du får orderbekräftelse med faktura som kvitto att visa upp för din arbetsgivare.

Samtal för stresshantering är avdragsgillt för arbetsgivare så är dina problem relaterade till stress kan du använda dina friskvårdspengar även när du bokar Coaching. Boka här via hemsidan så kontaktar vi dig inom 48h. Du får orderbekräftelse med faktura som kvitto att visa upp för din arbetsgivare.

2. Ny tjänst: Coaching: mat, kropp och känslor

Nyhet bland tjänster. En ny coaching-tjänst som bättre förklarar hur jag hjälper klienter: Coaching; mat, kropp och självkänsla

3. Nästa onlineprogram

Nästa onlineprogram startar 14 mars! Boka-tidigt-rabatten gäller fram till 1 mars.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: