kostråd

Passa på att utnyttja black-week till något bra – min inköpslista… Köp bra mat med rabatt!

Inlägget innehåller reklam via annonslänkar

Hallå! Säga vad man vill om black friday/black week… men när mat och annat bra för hälsan går att köpa på rabatt är det ju ganska bra…. Här kommer ett snabbt inlägg med mina black-week-tips på bra saker till rabatt just nu. Dessutom produkttips på kosttillskott, köksmaskiner och annat som kan vara bra att passa på eller köpa just nu.

Jag kommer alltså bl.a. köpa upp mig på massor av mat och skafferi inför advent, lucia och jul så att jag har till alla bak, godis och annat… En förutsättning för att man väljer hälsosamma alternativ under jul och helger är ju att man har råvarorna hemma…

Här hittar du bäst rabatter på hälsosam mat och tillskott (och annat bra till köket)

1. Min inköpslista till advent, lucia och jul

Massor av bra mat och råvaror från Bodystore till 20-50% rabatt! Alltså massor! Tex från Urtekram, DaCarla, René Voltarie, Kung markatta osv osv… där kan man verkligen köpa allt just nu till rabatt! Till hela sortimentet…

Min inköpslista (allt till rabatt!):

2. Köksmaskiner

3. Kosttillskott och superfoods av hög kvalitet till 30 % rabatt

Alla produkter från Greatlife finns till 30% rabatt just nu! De har extremt hög kvalitet på sina råvaror och kosttillskott. Jag kommer att passa på att köpa tillskott och råvaror som är extra dyra just nu från dom för att spara som mest.

Passa på att köpa alla kosttillskott du behöver till 30% rabatt här….

Oyster Pure är ett spännande nytt tillskott med skonsamt torkade irländska ostron av arten Crassostrea gigas. Tillskotten är rika på vitamin B12, zink, selen, koppar och jod. Jag rek det till personer med problem med sköldkörtel, hormonproblem, trötthet och utmattning.

Köp här till extreeemt bra pris just nu (!):

Lever och organmat är naturens mest näringstäta råvaror. 100 g lever ger ca 43% av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av essentiella näringsämnen. Bla extremt rikt på järn och alla b-vitaminer. Perfekt för kvinnohälsa och återhämtning. Kostillskott från Nordic Kings är gjorda av råvaror från svenska gräsbetande nötdjur. Köttet är ekologisk och KRAV-certifierat. Nötlever Gräsbetad kommer från djur som är uppvuxna på 100 % gräs och örter. Köp här:

Flera tips

Supertips! Ortiz är ett nästan hundra år gammalt företag från Spanien som ägnar sig åt fiske på traditionellt sätt. De anser att den industriella fiskerinäringen är en av dagens stora miljöproblem och har därför bibehållit de ursprungliga och mer skonsamma fiskemetoderna. Sardinerna som fångas rengörs en och en för hand. Så bra att ha hemma flera burkar av. Förgyller verkligen matlagningen. ❤️ Köp här:

Ortiz sardiner i olivolja – EKO – köp här…
Väldens finaste ekologiska sardiner – förhöjer matlagningen!

Ingredienserna i de här nudlarna är: ekologisk rismjöl, vatten. Superbra att ha hemma ett stort lager av.

Det här ekologiska kaffet från Simon Levelt är helt koffeinfritt. Det är ovanligt bland koffeinfria kaffesorter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: