kostråd

Hur äter medlemmarna i kursen kom igång med ren och läkande mat?

Nu är det full fart i medlemsgruppen för kursen ”Kom igång med ren och läkande mat”! Jag blir alltid så stolt och imponerad varje gång! Titta så mycket fantastisk mat! Vår senaste grupp startade den 15 april. 

När du anmäler dig till kursen ingår ett medlemskap för ett år (med möjlighet till förlängning). Under året som du är medlem ingår omkring sju till åtta omgångar av ett 21-dagarsprogram som fokuserar på kosten. Under programmen följer medlemmarna gemensamt riktlinjerna för kursen, utbyter erfarenheter, ställer frågor och delar inspiration i medlemsgruppen – det blir mycket matbilder! Jag uppmanar alltid till det! 

Jag är aktivt närvarande varje dag under varje 21-dagars för att svara på frågor. Dessutom håller jag en livesändning varje vecka för att mer djupgående utforska och diskutera de frågeställningar som kommer upp under utmaningarna.

TIPS: Du kan starta kursen när som helst, även nu mitt under en pågående gruppomgång. Till en början kan du ta del av kursinnehållet på egen hand och observera aktiviteten i gruppen. Om du önskar kan du börja följa kostprogrammet på egen hand och sedan ansluta till nästa planerade gruppstart, som nästa sker den 20 maj. Som medlem är du välkommen att delta i alla gruppstarter under ditt medlemsår.

Har du några frågor? Tveka inte att mejla oss på info@nillaskitchen.com.

Mer info om kursen/medlemsskapet:

Mat som älskar dig tillbaka!

I den här kursen och medlemskapet står maten i centrum på ett unik sätt jämfört med andra kostkurser och program. Vi går bortom traditionella dieter för att lägga vikt vid införandet av näringsrik mat utan gluten, mjölk och socker och att hitta sina egna anpassningar. Vi fördjupar oss lika mycket i näringslära som i konsten att skapa kulinariska upplevelser i vardagen. Varje nytt recept är en chans att utforska, smaka, och reflektera över just din kropps unika gensvar, med målet att förbättra ditt förhållande till hälsosam och god mat.

– Vad är ren och läkande mat?

Ren och läkande mat utgår från flera läkande principer samtidigt. Kostråden utgår bl.a. från funktionsmedicinskt tänk kring mat som medicin och antiinflammatorisk kost. Välj själv om du äter vegan/100% växtbaserat under perioden eller om du äter fisk, ägg, kött osv. 

Kosten som du lär dig  om och får recept till är (förutom god och mättande) bra för  hormonbalans, blodsockerbalans, antiinflammatorisk och hjälper läka mage/tarm. Det som kanske bäst beskriver kosten är antiinflammatorisk, flexibel paleoLäs mer här…

Upplever du att förvirring om hur man egentligen ska äta för att må bra? Hör du olika bud från alla håll om vad som verkligen gäller? Kursen går ut på att hjälpa deltagaren hitta ett hållbart sätt att äta på som passar en själv och utforska det som verkligen känns rätt. 

Full tillgång till alla förmåner under ett år! 

För dig som vill ha långsiktig förändring och en bättre relation till mat och hälsa.

  • Datum för gruppstart vår 2024: 4 mars, 15 april, 20 maj
  • Datum för gruppstart höst 2024: 22 juli, 2 sept, 14 okt, 25 nov

Du får:

  • Kursen ”kom igång med ren och läkande mat”
  • Tillträde till medlemsgruppen för frågor/svar
  • 21-dagarsprogram med 7-9 st gruppstarter per år
  • Veckovisa livesändingar i medlemsgruppen med Nilla under pågående 21-dagarsprogram
  • Nedladdningsbara filer med över 100 recept och kostråd  
  • Nya veckomenyer varje vecka under 1 år

DELBETALA 3 månader? Klicka här… 

Medlemskapet är avdragsgillt som friskvård. Boka via Epassi här.

Hör av dig om du behöver ytterligare hjälp: info@nillaskitchen.com 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Nilla's Kitchen

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa