kostråd

Black-week-tips: min inköpslista råvaror till rabatt, köksmaskiner och förvaring

Inlägget innehåller reklam via annonslänkar

Hallå! Säga vad man vill om black friday/black week… men när mat och annat bra för hälsan går att köpa på rabatt är det ju ganska bra…. Här kommer ett snabbt inlägg med mina black-week-tips på bra saker till rabatt just nu. Och så mina inköpslistor till advents och julbak osv. Dessutom produkttips på köksmaskiner och förvaring som kan vara bra att passa på eller köpa till julklapp.

Jag kommer alltså bl.a. köpa upp mig på massor av mat och skafferi inför advent, lucia och jul så att jag har till alla bak, godis och annat… En förutsättning för att man väljer hälsosamma alternativ under jul och helger är ju att man har råvarorna hemma…

1. Min inköpslista till advent, lucia och jul

Massor av bra mat och råvaror från Bodystore till 20-50% rabatt! Alltså massor! Tex från Urtekram, DaCarla, René Voltarie, Kung markatta osv osv… där kan man verkligen köpa allt just nu till rabatt! Till hela sortimentet…

Min inköpslista (allt till rabbatt!):

2. Förvaring

25% rabatt på allt från Kleen Kanteen. Jag kan särskilt tipsa om den här mattermosen.

3. Köksmaskiner

En väldigt bra matberedare till 32% rabatt just nu! Bosch MC812B816

Bosch MC812B816

En extra kraftfull stavmixer till 28% rabatt hos Kitchentime: Stavmixer 200 Professional Daily

Stavmixer 200 Professional Daily

4. Superfoods till 35% rabatt

Alla produkter från Superfruits till 35% rabatt hos Life!

Min inköpslista

Massor av fler produkter från samma märke…

(1) Comment

  1. […] Black-week-tips: min inköpslista råvaror till rabatt, köksmaskiner och förvaring […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: