kostråd

30% rabatt på kosttillskott (NYTT!)

30% rabatt på kosttillskott… helt nytt bonus-erbjudande!

30 april är nästa start av onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat. Nu är det klart, från och med denna omgången får du som bokar 30% rabatt på alla pureness kosttillskott! Erbjudandet gäller alla omgångar året ut

Jag rekommenderar ofta klienter och följare i mitt arbete kosttillskott som är bra för kvinnor, kosttillskott för klimakteriet eller för hormonbalans, för stress och återhämtning osv. Som följare av bloggen Nilla’s Kitchen får du redan 20% rabatt hos Pureness (med rabattkoden Nillas20) men som deltagare av onlineprogrammet kan du nu alltså spara ännu mer (30%) på kosttillskott. Rabattkoden som ger 30% skickas till deltagare i uppstarsmailet en vecka innan start. 

Jag samarbetar alltså sedan en tid med pureness kosttillskott. Pureness har flera tillskott som valts ut som bäst i test, bl.a deras D-vitamin och Magnesium. Det känns så roligt att kunna erbjuda deltagare något extra på det här sättet som stöd i att må bättre och att uppnå hälsa och återhämtning snabbare! Under onlineprogrammet skickar jag ut rekommendationer på bra kombinationer av tillskott.

Även om du inte bokar onlineprogrammet ännu, så kan du alltså köpa bra kosttillskott till rabatterat pris (20%). Här hemsidan finns redan ett kit för anti-stress/återhämtning. I det här inlägget finns en lista på kosttillskott som jag rekommenderar för hormonbalans.

21 dagar ren och läkande mat är kostrådgivning online i grupp och startar 8-9 ggr per år. Läs mer om programmet här…

(1) Comment

  1. […] 30% rabatt på kosttillskott (NYTT!) […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d