Detox Dryck Paleo Smoothies Vegan/Växtbaserat

Grön smoothie med grönkål, kiwi & mango…

grön smoothie med grönkål, kiwi och mango

Gröna smoothies dricker jag några gånger i veckan. Det kan vara lite olika hur många, ett par i veckan eller ibland en om dagen. Jag älskar hur man piggnar till och känner sig ren på insidan att få i sig så mycket klorofyll, vitaminer och näring på en och samma gång. Dessutom är det gott och uppfriskande! Om man har ett bra recept. Den här gröna smoothien var riktigt smarrig. Jag gjorde den tidigare i somras men glömde lägga upp receptet. Så här kommer det…

Grön smoothie med grönkål, kiwi och mango

  • 1-2 blad grönkål utan stam
  • 1 kiwi, skalad (vissa mixar med skal om kiwin är ekologisk för extra näring)
  • 1 banan
  • 1,5 dl frysta bitar mango
  • ca 2 dl valfri vätska, t.ex. vatten, apelsinjuice eller kokosvatten.
  • gärna lite limesaft efter smak
  • eventuellt några isbitar om du gillar din smoothie extra kall

Mixa allt till slät och fin konsistens. För att grönkål ska bli riktigt slät behöver man ha en ganska stark blender. Det räcker med ca 700W. Börja med en mindre mängd vätska och tillsätt mer mot slutet för att anpassa konsistensen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: