Frukost Mjölkfritt

Avokadoyoghurt med chokladgranola (glutenfritt, mjölkfritt, utan vitt socker)

Ett frukosttips på antiinflammatorisk frukost för blodsockerbalans med antioxidanter och fibrer som är suuupergod… granolan är naturligt sötad med frukt och smak av choklad, hasselnöt och frystorkade jordgubbar eller hallon om man vill… Sååå gott! Krispig och nyttig hemmagjort granola som är enkel att göra!

Avokado är källa till nyttiga fetter, enkelomättat fett och fibrer och innehåller även vitamin E, C, A, en del B-vitaminer, kalium och magnesium.

Avokadoyoghurt är ett väldigt populärt frukostalternativ under onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat. Det är enkelt att göra, väldigt gott och nyttigt mjölkfritt alternativ till yoghurt. Det passar till frukost, mellis och kvällsmål!

Recept

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d